Skocz do zawartości

Filtr na domenę, co z subdomeną?

janpos

Rekomendowane odpowiedzi

Mam następujący problem. Na jedną z domen dostałem filtr, ale jakoś specjalnie nie płaczę, bo i tak już jej nie pozycjonowałem. Jednak obecnie chciałbym postawić tam subdomenę, na której znajdowałby się sklep z dość wąskim asortymentem. Czy jest w ogóle sens? Czy subdomena, która do tej pory nawet nie istniała (także w momencie otrzymania filtra) będzie na starcie spalona? Czy może będzie traktowana jako nowy, osobny twór?

pozdrawiam

W te stronę nie testowałem, ale miałem np. domene główną z info (działania ręczne, dopasowanie częściowe), że kilka subdomen ma filtra (ale nie wszystkie).

Tak czy inaczej jak utworzysz i wejdziesz w GWT od razu powinno być widać, czy subdomena ma filtr.

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

Banując domene glowna, banujesz wszystko z przed i za adresu strony. Co do filtrow to jestem to spotkaliscie sie faktycznie z sytuacja gdzie na domene glowna dodana w GWT dostajecie info ze jedna z subdomen dostala filtr? Spotkal sie ktos z sytuacja gdy ma wielopoziomowy adres typu xx.yy.zz.pl, gdzie zz.pl dostalo powiadomienie o filtrze na xx?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności