Skocz do zawartości

Krym

Marcus

Rekomendowane odpowiedzi

Marcus: tak na marginesie nie przyszło ci do głowy, żeby pozycjonowac na hasła bardziej tematyczne:

wczasy na Krymie

urlop na Krymie

wakacje na Krymie

wypoczynek na Krymie

wczasy na Ukrainie

wypoczynek na Ukranie

urlop na Ukrainie

wakacje na Ukrainie

itp ?

Jestem PRZEKONANY, że bedzie z tego więcej klientów niż z hasła KRYM

Marcus: tak na marginesie nie przyszło ci do głowy, żeby pozycjonowac na hasła bardziej tematyczne:

wczasy na Krymie

urlop na Krymie

wakacje na Krymie

wypoczynek na Krymie

wczasy na Ukrainie

wypoczynek na Ukranie

urlop na Ukrainie

wakacje na Ukrainie

itp ?

Jestem PRZEKONANY, że bedzie z tego więcej klientów niż z hasła KRYM

Witaj

Starałem sie wybierac hasla najbardziej popularne, jednoczesnie osiagalne w krotkim czasie

strona jest w pierwszej dziesiatce pod lato 2006, krym wakacje 2006, wczasy krym, krym wczasy, i rozne kombinacje tych słów

na wakacje 2006 i krym jest na 13 miejscu i pnie sie powoli do gory

rozne podstrony tez sa wysoko( w 1 dziesiatcze) np na hasla wina krymskie, tatarzy krymscy, foto krym , wczasy nad morzem czarnym ...

jednak najbardziej popularnym haslem jest krym

pozdrawiam

--------------------------------------

Wakacje 2006

w senise najbardziej popularne z powyzszych ;)

w senise najbardziej popularne z powyzszych :D

Chyba się nie zrozumielismy, popularniejsze od hasła krym jest hasło SEX - ale jakie to ma znaczenie ? - o ile się orientuję jest to strona "wczasy na krymie" czyli ma ściągac klinetów na wycieczki, a hasło Krym to raczej dla szukających informacji - owszem zdaża się, że nastepuje konwersja na klienta z hasła krym ale jest to odsetek bez porównania mnijsży niż dla haseł które zaprezentowałem.

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności