Skocz do zawartości

Moja strona domowa

Kamysto

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobiłem sobie taką ala wizytówkę. Zastosowałem minimalistyczną formę, bo taką lubię. Ogólnie to nie jest szablon portfolio, ale z tych co wybierałem nie ma nic ciekawego. Zrobiłem minimalne modyfikacje.

https://kacpermystkowski.pl/

Co myślicie? Strona może sprawiać lekkie zakłopotanie jak się wchodzi, ale o to mi chodziło. Można by coś poprawić, coś dodać, odjąć?

• 3 tygodnie później...

zupełnie nie widzę sensu pokazywania w tym dziale szablonów WP czy innych, czyli stron nie stworzonych przez siebie... tylko skopiowanych z sieci...

co mam oceniać? mam czytać cały tekst na stronie i oceniać poprawność gramatyczną??

początkujący SEOziutek i webMajster od czasu do czasu

Wybierz inny motyw, bo teksty są ok, ale grafika zniechęca.

No i buble w optymalizacji też są.

• 3 tygodnie później...

Mnie również wydaje się oki. Ale ja wolę proste układy, łatwe w nawigacji. Co do tego drugiego to mógłbyś troszkę popracować nad tym.

Od kilku miesięcy prawdziwym hitem stały się kosmetyki naturalne, a w szczeólności biodermokosmetyki.Tylko co tak naprawdę o nich wiemy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności