Skocz do zawartości

Filtr - zakup nowej domeny co ze starą?

NtC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skoro domena ma 7lat i była linkowana (zakładam, że treść dobra i unikalna) to prywatny swl chyba niewiele jej zrobi(chyba, że to Xann lub podobny). Mam podobny problem. Na główną frazę główna się nie pokazuje, podstrony są na top50. Jednak okazało się, że wejścia z długiego ogona generują ruch przynoszący $ wiele skutecznijszy niż gówna fraza, mniej pracy lepsza konwersja. Zostawiłem domenę, nieźle podlinkowana, PR4, traktuję ją jako zaplecze. Na główną frazę postawiłem nową, zdobyłem ładny adres, zastanawiam się nad budową linków, mam w 4literach pozycję, myślę nad budową brandu. Choćby to trwało 2 lata będę top1, jednak tylko dla dobrego samopoczucia i marki.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

To może powiesz mi jak się pozbyć skur....na który napieprza domenę prywatnym swl-em ??

Kurde mówisz, że masz takiego pomocnika i jeszcze narzekasz? :)

Ale tak na serio to skąd wiesz, że jest to prywatny swl i czy na pewno to szkodzi?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ale tak na serio to skąd wiesz, że jest to prywatny swl i czy na pewno to szkodzi?

Wcześniej dostawałem dynamicznym i od jednego z właściciela strony dostałem info że to ten niby najlepszy.

Teraz leci jakiś stały. Na 100% pewności nie mam, ale ze wszystkich liczących się swl-i otrzymałem odpowiedź negatywną. Domena jest podpięta pod WMT i jako przykłady złych linków dostaję tylko linki z swl. To jest walka z wiatrakami. Część anchorów jest w takiej postaci "-anchor-"

Jeżeli nie są to linki sitewide to on na prawdę nie szkodzi a pomaga ;) A to, że przykładowe takie linki dostajesz... hmmm z dmoza też ktoś podobno dostał.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Odpowiadałem na poprzedniej stronie tego tematu.

Czy ktoś mi powie po jakim czasie przy przekierowaniu 301 ręczny filtr przechodzi na nową domenę ?

Ponawiam pytanie. Czy oprócz wróżki zna ktoś jeszcze odpowiedź na moje pytanie ?

'

od kilku dni do 3-4 miesiecy. Kwestia jak mocne linkowanie jest na domenia A z ktorej robisz przekeirowani ena domene B.

NIe ma reguły (określonej) czasowej.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Czy ktoś mi powie po jakim czasie przy przekierowaniu 301 ręczny filtr przechodzi na nową domenę ?

Ponawiam pytanie. Czy oprócz wróżki zna ktoś jeszcze odpowiedź na moje pytanie ?

Mimo, że Blake rzadko kiedy pomaga na tym forum bo więcej czasu mu zajmuje pisanie jak świetnym jest pozycjonerem, akurat poprawnie ci odpowiedział na twoje pytanie: filtr się przenosi choć nie ma reguł czasowych przejścia filtra.

Czyli jak teraz....

Powiem tak, jeżeli (w co wątpię) otrzymasz tutaj jakąkolwiek odpowiedź na to pytanie to albo będzie to celowe wpuszczanie w maliny, albo odpowie Ci ktoś kto słyszał, że w którymś kościele biją dzwony, ale nie wie w którym.

Tak czy inaczej odpowiedź będzie nieprawidłowa, więc proponuję podwinąć rękawy i zabrać się do roboty - jakiejkolwiek, może akurat Ci się uda.

heh :) trochę siedzę na forum może mało aktywnie ale zaobserwowałem trzeba się sporo napocić aby się czegoś dowiedzieć wychodzi na to ,że metoda prób i błędów będzie najskuteczniejsza. Zawsze zostaną jakieś wnioski na przyszłość. Mimo wszystko dzięki za udział w temacie

Płaski brzuch? a6w , zbędne kilogramy sprawdź dieta dukana przepisy i

Potrzebujesz strony internetowej? strony www koszalin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności