Skocz do zawartości

Jak za każdym razem wyświetlać całą zawartość strony w php?

gruparho

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam pewien skrypt, który czasem działa bez zarzutu, a czasami zdarza mu się nie wczytać pewnej zawartości, np. obrazków, albo stylów CSS, czasem wyświetlają się też białe strony, bez niczego...

Powodem w zasadzie jest przeciążony serwer. Niestety ze względów finansowych nie mogę przesiąść się na nic lepszego. Błędy pojawiają się w około 5% odświeżeń strony.

Czy jest jakiś sposób, aby skrypt w razie niewczytania całej zawartości odświeżał stronę, albo robił tak, żeby za każdym razem wszystko było wczytane (nawet kosztem dłuższego generowania) ?

zostalem zbanowany bo miałem multikonta

a czasami zdarza mu się nie wczytać pewnej zawartości, np. obrazków, albo stylów CSS, czasem wyświetlają się też białe strony, bez niczego...

To nie jest kwestia skryptu tylko przeciążonego serwera.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

a jest jakiś sposób, żeby to obejść? Mógłbym napisać skrpt, który sprawdzi, czy jest wszystko na stronie i w razie czego ponowi wykonywanie, ale to przecież bez sensu, bo jak strona się w ogóle nie wczyta to powstaje błędne koło... ;/

zostalem zbanowany bo miałem multikonta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności