Skocz do zawartości

Ex-googlersi - Warsztaty SEO Pro: Penguin & Panda Recovery

morgi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

• Fee: £750 GBP per person, or when buying two tickets for the same company £500 GBP per person

:D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

W dniu 12.09.2013 o 08:26, morgi napisał(a):

czterech ex-googlersow bedzie prowadzilo workshop SEO

Chyba warto być. Ciekawe czy będą omawiać zastosowanie narzędzi np. xr.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@Funio

W końcu biznesu uczyli się od Google :D

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Ceny wcale nie są wygórowane, tak czy inaczej "smaczków" nawet w czasie "Q & A" nie przewiduje wiedząc ile chłopaki "napodpisywali" się NDA . ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Cytat
czterech ex-googlersow bedzie prowadzilo workshop SEO
  Cytat
Ciekawe czy będą omawiać zastosowanie narzędzi np. xr.

ja słyszałem że nawet joomla hacki blackhatowe omówią z własnego doświadczenia

@szlafrock ty taki naiwny czy tylko udajesz ?

o XR każdy z nich powie ci tyle " za mojej kadencji się rumaki w serpach nie panoszyły tylko za Twojej" i się pokłócą we czterech i tak się skończY

Pozdrawiam

W dniu 12.09.2013 o 09:28, Funio napisał(a):

Pensji wujek G już nie płaci

Nie byłbym tego taki pewien :)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

może niedługo w Polsce ? ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności