Skocz do zawartości

Ex-googlersi - Warsztaty SEO Pro: Penguin & Panda Recovery

morgi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

750 funtow to wcale nie jest wygorowana cena a marketing robia calkiem dobry i nie ma co sie dziwic. Kazdy na ich miejscu wykorzystal by taka mozliwosc. W koncu kto lepiej zajmie sie Twoja strona jak nie goscie ktorzy znaja (przynajmniej teoretycznie) algorytm od podszewki? NDA nie pozwala im omawiac konkretow ani nic ujawnic ale nie zabroni wykorzystania wiedzy w praktyce.

Mozliwe, ze sie pojawie wiec jak ktos planuje sie wybrac to dajcie znac

• 4 tygodnie później...

Kto jedzie? :D

Dzisiaj wrocilem. Nie bylo procz mnie i kolegi z firmy nikogo z PL. 80% ludzi z UK. Byly tez agencje SEO z .ES, .FR czy RPA. Sporo ciekawych osob. Warsztaty oceniam bardzo wysoko, choc nie byl to glowny cel wyjazdu. Sadze, ze bylo okolo 30 osob, wiec mozecie sie domyslic, ze przy tak malej liczbie osob interakcje byly spore. Co do pytan... mozna bylo pytac o cokolwiek i nie przypominam sobie ani jednej kwestii na ktora nie odpowiedzieli zaslaniajac sie NDA.

Pozdrawiam

Dzisiaj wrocilem. Nie bylo procz mnie i kolegi z firmy nikogo z PL. 80% ludzi z UK. Byly tez agencje SEO z .ES, .FR czy RPA. Sporo ciekawych osob. Warsztaty oceniam bardzo wysoko (..) mozna bylo pytac o cokolwiek i nie przypominam sobie ani jednej kwestii na ktora nie odpowiedzieli zaslaniajac sie NDA.

Padły jakieś informacje, które Cię wyjątkowo zaskoczyły?

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Ja też tam bylem, ale incognito. Przedstawiałem się jako Kuaku Makalele z RPA. Ogólnie mówili o dobroczynnym wpływie adwords na pozycje w wyszukiwarce. Wystarczy wprowadzić 1zł do miesięcznego budżetu kampanii i już strona idzie lekko do góry.

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Sorki chłopaki, po postach widać, że rzadko tu zaglądam.

Rozumiem, że nie chcesz podawać więcej szczegółów? Napisz np. jakie zadawano pytania i czy odpowiadali tak jak na hangoutach czy konkretniej.

Napisałem info tutaj, bo dzięki PiO dowiedziałem się o tym spotkaniu.

Spotkanie trwało cały dzień, do późnych godzin wieczornych. Dużo wątków było poruszanych, ciężko jest to streszczać w jednym poście. Jak masz w głowie jakieś konkretne kwestia, atakuj :) Cała czwórka ma dużo większą wiedzę niż John Mueller, o którym pewnie piszesz, także nie było odpowiedzi w stylu: wydaje mi się, że działa to tak.

Padły jakieś informacje, które Cię wyjątkowo zaskoczyły?

I tak i nie. Jeśli chodzi o kary i optymalizację, to było to usystematyzowanie mojej wiedzy. Kaspar bardzo fajnie poprowadził sesję i dał pełny feedback jak powinien wyglądać wniosek o ponowne rozpatrzenie, kto go sprawdza i co sprawdza. Jeśli chodzi zaś o sam link building i zarządzanie kontentem w kontekście Pandy, to tutaj muszę przyznać, że parę razy byłem zaskoczony.

qazy: bracie i Ty przeciwko mnie :) Ktoś z naszej dwójki musi się tutaj pouczyć odnośnie przyszłych zmian algo. Na kolejne jedziesz Ty, ja odpoczywam ;)

to tutaj muszę przyznać, że parę razy byłem zaskoczony.

Możesz mnie zaskoczyć konkretami ?

kto go sprawdza i co sprawdza

jak wyżej ;)

Cała czwórka ma dużo większą wiedzę niż John Mueller

A to mnie dziwi bo w czasie całej "kariery" Kaspara nie spotkałem się z jakimś przykładem kiedy był "konkretniejszy" w wypowiedziach od Muellera (ale to mój subiekt)

Bez urazy ale traktuje te występy czterech muszkieterów raczej jako bardziej element propagandowo pijarowy, nie wierzę aby korpogoogle spuściło ze smyczy kogokolwiek kto dzieliłby się wiedzą ponad to co udostępniają w swoich wypowiedziach czy wskazówkach ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności