Skocz do zawartości

Ex-googlersi - Warsztaty SEO Pro: Penguin & Panda Recovery

morgi

Rekomendowane odpowiedzi

Dodatkowo, nie mogę sie oprzeć wrażeniu, że ten dzisiejszy post (bardziej rozbudowany) zainspirowany został wczorajszą dyskusja na fejsie o szkoleniu poznańskim, tak jakoś zbieżność chronologiczna mi sie nasunęła ... Ale ja to podejrzliwa menda jestem .... :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Coś w tym złego?

Dla mnie osobiście nic złego, element Fudu z akcją pijarową - natomiast sugerowanie, że jakąś wiedzę tajemną przekazują niedostępną nikomu innemu czy nigdzie indziej to lekka przeginka. Po prostu może korpogoogle stwierdziło, że przyda się "dodatkowa kampania" promowania "wartościowych treści" i innych bzdetów w świetle ostatniego burdelu w SERPach i wypuściło tych panów z misją promocyjną. To taka klasyczna nieomalże zagrywka ;) .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Beer: znam Darka ... potrafi wiecej zjeść i wypić niz PRu robić ;):P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Beer: znam Darka ... potrafi wiecej zjeść i wypić niz PRu robić ;):P

Ależ ja nie mam na myśli, że to Darek "pijaruje" :D

hehe no to moze jak juz zrobilem "szemranke" to dostane jakies 50% off z ceny :-)

Powaga ja bym poszedl jak by cena bylo ze 30% nizsza, no bo firma nie dofinansuje bo budzety pozamykane.

Pawel normalnie uwielbiam Cie za te porownanie, ale ja wole stwierdzenie że "chodź czasem nie dojadam to zawsze dopijam"

"chodź czasem nie dojadam to zawsze dopijam"

plus pierdyliard :D (kupuje, nie znałem) :D

Ależ ja nie mam na myśli, że to Darek "pijaruje" :D

ja chyba też nie ;), ja nawet tego wspomnianego przez Ciebie "fejsa" nie mam (no chyba, że do spamu - ale tam tylko automaty zaglądają, ja cierpię na "sołszalo-wstręt" ;) ) No i ogólnie takie pogadanki/pierdylanki jakoś nie bardzo mnie bawią...

spoko, już można słać ku... nawet na PW :-)

widzę ze od rozpoczęcia szkolenia tylko 3 -4 osoby się zapisały , widzę że nie tylko mnie powaliła cena :-)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Ja jadę, ale zarejestruję się dopiero po 25.10 ;) niech ich wskazówki działają chociaż przez pół roku, to i tak się opłaca.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności