Skocz do zawartości

Ex-googlersi - Warsztaty SEO Pro: Penguin & Panda Recovery

morgi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kto z was wybiera się na to szkolenie?

Ja będę, w którym hotelu się zatrzymujecie?

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

(u mnie na szkolenia za kilka k, pracownik jednej z firm usnął bo balował w nocy...)

Może szkolenie było po prostu...nudne? Ja wiem, że czasem trudno spojrzeć prawdzie w oczy, ale w większości przypadków tak właśnie jest i ilość zapłaconych k nie ma tutaj żadnego znaczenia.

http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe

• 2 tygodnie później...

Fajna atmosfera - można było pogadać :)

[ klik ]

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Wygląda mi na to, że to wszystko jest dostępne w necie za darmo, urzekła mnie historia fryzjera kręcącego filmiki ... Nakręcił filmiki zdobył klientów , musiał ich obsługiwać no i nie miał czasu na kręcenie ... ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Na pewno się to nam zwróci dosc szybko

Szczególnie jak na stronie umieści się fotę szejkhendową ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Fajna atmosfera

Zapewne tak było, ale z tym czyli Content==King nijak nie mogę się zgodzić.

Moje doświadczenie mówi inaczej. Czy "Googlersi" wprowadzają świadomie w błąd?

1451506_10151775414857256_1468922802_n.jpg

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Link = King

Content = Queen

(póki co)

Content = Queen

(póki co)

Mam bardzo dobre efekty "contentu" z mieszarek. Bezsensowny tekst, chyba nie jest Queen a tym bardziej King. Moim zdaniem jest to shit. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Fajna atmosfera - można było pogadać :)

No to bardzo dobrze, że nikt na was nie krzyczał i nie wyzywał od nieuków jak to podobno miało miejsce podczas szkolenia via skype reklamowanego na PiO.

Parę wspólnych fotek, miła atmosfera i chłopakom wpadła okrągła sumka na konto :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności