Skocz do zawartości

[Napiszę] teksty każdego rodzaju. Profesjonalnie, szybko, tanio.

mique 427

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

od grudnia 2010 roku pracuję jako copywriter i dziennikarz internetowy. Stale poszukuję nowych, ciekawych zleceń.

Moją karierę rozpoczynałam jako copywriter w firmie pozycjonującej strony www, pracowałam tam przez 4 miesiące. Po tym okresie postanowiłam rozpocząć pracę jako copywriter freelancer, przyjmując różnorodne zlecenia od osób prywatnych i firm.

W tym czasie publikowałam również swoje artykuły na zasadach non-profit na wielu portalach internetowych. Moje teksty można przeczytać między innymi na portalu https://portal.abczdrowie.pl/, https://urodaizdrowie.pl/ czy blogu https://psychika.net/.

Obecnie ukończyłam 4 rok psychologii. W czasie edukacji uczęszczałam na zajęcia z reklamy i mediów, psychologii społecznej oraz public relations. Nabytą wiedzę wykorzystuję w codziennej pracy.

Od listopada 2012 współpracuję z warszawską agencją interaktywną. Nawiązałam współpracę z dwoma sklepami internetowymi i regularnie tworzę teksty dla stałych klientów (zarówno firm jak i osób prywatnych).

Mam na swoim koncie setki różnorodnych projektów: tekstów i artykułów, zarówno tekstów typu pressel pages, artykułów zapleczowych jak i branżowych tekstów na blogi czy strony internetowe. Pisałam teksty z synonimami, prowadziłam korektę i przeredagowywanie tekstów. Tworzę treści marketingu mailowego (w języku polskim, angielskim i niemieckim), opisy oferty firm (również w formacie PDF, gotowe do wydruku) jak i prezentacje multimedialne.

Posiadam własną stronę internetową, gdzie znajdują się moje przykładowe prace i poprzednie realizacje. Podaję adres do strony: www.artcopywriting.wordpress.com.

Piszę poprawną polszczyzną, moje artykuły są ciekawe, staram się ujmować temat w sposób niestandardowy, tak, by zaciekawić czytelnika. Mam lekkie pióro i pisanie na różne tematy nie sprawia mi trudności.

Na życzenie udostępniam CV i portfolio.

Orientacyjny cennik i stosowane jednostki przeliczeniowe:

Teksty marketingowe – ustalam cenę za 1000 znaków ze spacją:

- pressel pages - 2 – 3 zł

- teksty za zaplecza - 3 – 4 zł

- teksty do katalogów - 3 – 4 zł

- opisy firm na strony - 4 – 5 zł

- opisy produktów - 2,5 – 3 zł

Teksty na blogi i strony internetowe – cena za 1 stronę A4, czcionka 11

- artykuł na blog tematyczny - 10 – 15 zł

- swobodny artykuł na stronę - 12 – 15 zł

- branżowy artykuł na stronę - 20 – 25 zł

Prezentacje multimedialne w programie Power Point 2003 – cena za 1 slajd

- z dostarczonymi materiałami - 3 – 4 zł

- z samodzielnym researchem - 5 – 6 zł* animacja +1 zł do każdego slajdu

Oferta firmy: cena za 1 stronę A4, czcionka 11 (format DOC lub PDF)

- z dostarczonymi materiałami - 10 – 12 zł

- z samodzielnym researchem - 15 – 20 zł

Przygotowanie treści mailingu reklamowego: cena za 1 stronę A4, czcionka 11 (format DOC lub PDF)

- z dostarczonymi materiałami - 10 – 12 zł

- z samodzielnym researchem - 15 – 20 zł

Preferuję płatność na konto przelewem elektronicznym, mogę również podpisać umowę o dzieło. Na życzenie klienta wystawiam rachunki za stworzone teksty. Nie wystawiam faktur VAT.

KONTAKT:

mail: monia.kornas@wp.pl

GG: 8234403

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności