Skocz do zawartości

Grupy katalogów

gafi55

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie nurtuje ciągle takie pytanie które zadaje w różnych działach na forum ale nie otrzymuję odpowiedzi. Mam ok 10 blogów które przeznaczam na zaplecze niema na nich linków jeszcze bo są świeże. Moje pytanie czym i je linkować ? Obecnie Publiker dodaje mi wpisy do katów ale czy kupować multikody czy jakieś inne techniki stosować do pchania tych blogów w górę by posłużyły na zaplecze.

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

czy jakieś inne techniki stosować do pchania tych blogów w górę by posłużyły na zaplecze.

Najlepszym rozwiązaniem (lekiem na całe zło) jest wyszukiwanie "miejscówek", takich gdzie nie ma jeszcze nikogo. W sensie pozycjonerów.

Jest to trudny proces, ale nie niemożliwy do uzyskania.

Znaczna część ogólnodostępnych katalogów czy tez precli (takich, że zapłacisz i jesteś), jest namierzona, oflagowana, zafiltrowana, zgłoszona do disavow lub zbanowana. Czy tam być, musisz sam podjąć decyzje.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności