Skocz do zawartości

znowu dodawarka - być może nieco inny aspekt

Tomek9547

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie.

Używam dodawarki publiker i nie narzekam , problem pojawił się kiedy zaczełem kupować multikody , no bo się płaci więc chciałbym żeby wszystkie linki zostały dodane także te w tekście. A publiker czasem ich nie dodaje , często linkowana jest tylko strona główna.

I pytanie czy jest jakaś dodararka która gwarantuje dodanie wszystkich linków w tekście przy zakupie multikodu (no przynajmniej w 80-90 procentach).

to kup sobie SEOCAT

tak zgadza się, SEOCAT też jest bardzo dobry. Różnica jest taka, że w SEOCAT można sobie ładnie projekty i harmonogramy dodawań ustawić rołożone w czasie. Softem od Miona robisz tzw. blasty, w kilka chwil.

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Jeśli chodzi o publikody to Ci odpowiem jako właściciel katalogów.

W katalogach obowiązuje regulamin to pierwsza sprawa i niestety wywalam trochę wpisów dodanych za pomocą publikodów ze względu na tragiczną jakość, masę błędów itp.

Kolejna sprawą jest ignorowanie przez publikera ustawień katalogu dotyczących długości wpisu, ilości tagów i linków w treści. Podejrzewam że większość moderatorów, tak jak ja koryguje to ręcznie.

Dodawaj długie i sensowne opisy, nie przesadzaj z ilością tagów i linków, a powinno być ok.

Nie rozumiem ludzi którzy za własne pieniądze próbują dodać wpisy generowane z automatycznie synonimizowanych tekstów które są bełkotem... Ale w sumie - to ich pieniądze :)

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Tomek9547 problem Twój leży zupełnie gdzie indziej. Tak naprawdę Publiker bardzo często pomija katalogi, do których dodaje za pomocą multikodów. Z czego to wynika nie wiem? Twórca twierdzi, że to wina osób, które katalogi tworzą, według mnie to wina twórcy publikera.

Mnie publiker również dodawał wpisy do multikodów w cały świat, konieczne było regularne resetowanie dodawanych wpisów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności