Skocz do zawartości

Zaplecze- precle - na platformach blogowych

Tomecheck

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Wordpress jest filtrowany także odpada. :)

Mój najstarszy blog (zaplecze) na wordpressie ma juz prawie pięć lat i żyje

Mój pierwszy wpis ma prawie 7 lat.

{ Grudzień 17, 2006 @ 11:16 am }. Konto mi zablokowali i zalogować się nie mogę, ale wisi i ma spory site. Teksty pisane z ręki (a jakie długie 3-4 tysiące znaków) i naturalne linki w treści. Szkoda. :)

Eksperyment Discover.pl

Zablokowali mi w sierpniu 2007. Miałem przygotowane kilka tekstów i dodałem raz za razem - 2 teksty mają godzinę 9:57 i 2 kolejne 9:58. następnym razem już się nie zalogowałem. Dostałem blokadę jako user, bo wszystkie blogi z tego konta nadal są czynne, zaindeksowane itd. Tylko linka już tam nie dodam.

MajesticSEO pokazał za 90 dni aż 54 nowe linkujące domeny. Skąd?, Nie wiem skąd. Może dlatego, że ten precel jest źródłem "inspiracji" dla całej rzeszy precli gorszej jakości. :)

Precel był godnie reprezentowany w niektórych katalogach, które dzisiaj są na liście Cezzy'ego. Widocznie, kiedyś nie były takie święte i brały jak leci. Jak obrośli w piórka to wywalili. :)

BTW wieści o tym, że Wordpress.com jest "naznaczony", nie mają pokrycia w faktach. Widzę zapleczówki w serpach czasem na zbyt wysokich pozycjach. Chociaż Tripod, Webs, Manifo wchodzą lepiej. Mają nofollow, ale dla zbierania ruchu to nie ma znaczenia.

Eksperyment Discover.pl

W MS są pokazane linki z tego precla.

Jeśli zaplecze na wordpress.com pokazuje się w serpach, to znaczy, że w oczach algorytmu google ma jakąś wartość, czyli link stamtąd też ją ma. Niemniej możesz zostać przy swoim zdaniu, ja zostanę przy swoim. Sugestia - OT. :)

Eksperyment Discover.pl

Konto mi zablokowali i zalogować się nie mogę

Tak łatwo blokują? nie można odzyskać? Dostałeś bana za linki? :)

Może niekoniecznie, mi też kilka wordpress.com nie dawało się zalogować, prawdopodobnie gdzieś wp miało awarię i straciło moje hasło, wysłałem prośbę o nowe hasło i blogi hulają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności