Skocz do zawartości

3 lata za znieważanie prezydenta

michal

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie dostałem rss'em z onetu i tym musze się podzielić. Mogłem przemilczeć powstawanie nowej koalicji, wicepremiera itd., ale czegoś takiego nie mogę. :(

Przecież to się w pale nie mieści jakimi rzeczami się zajmują.

Niech mnie pocałują w :dupa:*

https://wiadomosci.onet.pl/1311641,11,1,1,item.html

* i może wsadzą. ;):)

art. 135 § 2: Kto publicznie znieważa Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Co to tylko znaczy "publiczne" ...

Już kiedyś były wyroki za znieważanie "głowy państwa"

1993 dwaj studenci za obrazę Wałęsy - grzywna

1999 Cejrowski za obraze Kwasniewskiego - grzywna

Więc pewnie skończy sie na grzywnie i tyle, albo w ogóle nie dojdzie do oskarżenia, bo wysyłanie maili to chyba bardziej jak prywatna rozmowa, a to nie podchodzi pod ten paragaf (chyba ;) ). Jak by nie było, to durny przepis jak cholera... bedą kabarety zamykać ?

...

Ciekawe tylko dlaczego nie są tacy gorliwi w sprawach ojca dyrektora (robi sie większe TKM niz za AWS-u)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Kuzyn Horhe :

A na jego miejscu wolabym juz odpowiadać za obraze Lecha bo za Jarosława to dostanie z 30 lat i to w katorżnym łagrze, bez wyroku

w komentarzach w onecie ktoś napisał jedno mądre zadanie ktore skraca cała ta parnoje do minimum

"jedyne co przchodzi z kaczek to tylko kupa gówna na podwórku" :D

Sens stawiania precli jest taki że jak Google da nam bana na domenę do której linkujemy to będą musieli nam oddać samolot.

Dobry kawal tam ktos zamiescil :D

Amerykanski zolnierz mowi do polskiego: "We got George BUSH, Stevie WONDER, Bob HOPE and Johnny CASH What you got?

Polski zolnierz:

We got Lech KACZYNSKI, no WONDER, no HOPE and no CASH!

no coz - pamietacie stara dyskusje ? - ja NIE GLOSOWALEM i teraz mam czyste sumienie i narzekac tez nie bede bo podobnie jak Michal mam to w .. kuprze :D

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

ja NIE GLOSOWALEM i teraz mam czyste sumienie

Myślimy zupełnie na odwrót intruder :D

Ja głosowałem - a jakbym tego nie zrobił to sumienie by mnie gryzło ...

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności