Skocz do zawartości

3 lata za znieważanie prezydenta

michal

Rekomendowane odpowiedzi

Ja cały czas sie odwracam za siebie czy przypadkiem nie czaja sie na mnie mocherowe bojówki za "siedzibe szatana" :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja głosowałem na Leppera ;) w przyszłym roku również obstawiam na niego, ktoś w końcu musi zniszczyć rząd od środka i okraść tych najbliżej siebie.

A wyrok za Kaczora ? No cóż tego można było się spodziewać :( teraz każdy emeryt będzie wiedział że może zgłosić spam na Policję :D tylko tak dalej a zacznę zgłaszać spam na GG, smród w tramwajach, kaszlących dziadów w pociągach i sekty różańcowe u babci.

Powiedzcie mi proszę jak ten kraj się ma rozwijać ? :rolleyes:

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

Ja głosowałem na Leppera :rolleyes: w przyszłym roku również obstawiam na niego

Wbrew pozorom to nie jest najgorsze rozwiązanie. Im szybciej się ta nasza elita rozp..., tym szybciej naród po rozum do głowy przyjdzie, żeby więcej takich błędów nie robić...

Moja propozycja rządowa jest następująca:

Nieważne kto jakie stanowiska ważne nazwiska

Lepper, Giertych, Kurski, Macierewicz, Gabriel Janowicz, Urban, Kowin-Mike

Po 3 miechach gwarantowane że naród z siekierami, grabiami, kosami, kilofami ruszy na stolicę.

Dorzucajcie nazwiska jak jakieś zapomniałem.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Orłowski w ostatnim felietonie napisał niegłupią rzecz.

Znisczenie gospadarki trwa miesiące, naprawa - dziesięciolecia.

Odstraszyć inwestorów łatwo, ponownie ich do siebie przekonać trudno.

Rozpędzenie inflacji dla Leppera i Giertycha to kwestia tygodni, studzenie jej potrwa latami.

Zmiany w mentalności Polaków - nieusuwalne.

Pożartować można, ale naszym obowiązkiem obywatelskim jest pilnowanie, aby tacy ludzie nie zniszczyli NAM przyszłości.

PS. Stawianie Korwina w jednym szeregu z Janowskim i Lepperem to cios poniżej pasa dla starszego człowieka ;)

PS. Stawianie Korwina w jednym szeregu z Janowskim i Lepperem to cios poniżej pasa dla starszego człowieka ;)

Ja też Korwina poniekąd nawet lubię... Przynajmniej ma gość klasę, w przeciwieństwie do pozostałych.

No ale lubić i bawić się jego wypowiedziami to co innego niż decydować o losach Państwa i gospodarki.

Co do reszty - zgadzam się. Tylko obawiam się (czego nasza historia wiele razy dowiodła), że polski naród bez bolesnej nauczki nie dojrzeje do żadnej rozsądnej decyzji. Więc im szybciej tym lepiej. Niestety gospodarka nie czeka i dostanie baty. Ale nie aż tak bardzo jak myślisz. Gospodarka to już nie tylko państwo, to ludzie interesu, a żaden z nich nie da sobie łatwo kasy wydrzeć. Nie mniej każdego kroku wstecz żal, zwłaszcza jak tyle się o to walczyło (też siedziałem za wolność).

Widać wyraźnie że inwestujesz w jakieś finansowe instrumenty, skoro się martwisz o zagranicznych inwestorów, zresztą słusznie. Też mam podobne zmartwienia, ale pomyśl Oni za granicą dobrze wiedzą, że wkrótce ten chocholi taniec się skończy. Więc wolą nawet wyprzedzić pewne spodziewane zdarzenia. Stąd m.in. hossa na giełdzie. Podobnie bywało w USA. Kiedy żołnierze szybko zdobywali teren w Iraku giełda szła w górę ostro. Kiedy zakończono działania i przyszedł oczekiwany pokój, nagle nastąpiło tąpnięcie. Normalka na rynkach finansowych.

Co do zmian wmentaklności zgadzam się w 100%. To niewiarygodne, że w ciągu tych kilku m-cy nastąpiło takie przesunięcie w ocenie moralności, autorytetów itd. Bezprecedensowy atak "Moherów" na elity polskiej myśli narobił niewyobrażalne i trudne do usunięcia szkody.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Prawdziwych satyryków i karykaturzystów nie zamkną, bo oni ze sceny politycznej się nie śmieją. Mówią o niej raczej, że jest śmieszna sama w sobie.

I racja.

Ten artykuł to kolejny powód żeby wyjechać z kraju w trosce o swoje zdrowie psychiczne.

Ten idiota nie powinien być oskarżany o obrazę kaczek, tylko o prostacki i hamski spam pocztowy.

Ale oczywiście inni idioci będą pogrążać się w tym jak to obrażono majestat kupra kaczki - mam na myśli "organa" i to nie elektroniczne :)

Uff, odreagowałem i spadam do roboty :D

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

wiesz ja wszystko rozumiem, ale przeraża mnie postępowanie Policji. Wiesz przeszukanie mieszkania nie jest przyjemną chwilą w życiu dla właściciela. Nie wspomne już o reszcie postępowania karnego, wywiadzie środowiskowym który za tym idzie itd Ehhh :) Cała nadzieja w Andrzeju i jego pazerności na ministerstwa, moze przez to dojdzie do przedterminowych wyborów :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności