T-K Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 W dniu 16.09.2013 o 08:26, Danae napisał(a): Co ma piernik do wiatraka, że się tak wyrażę po toruńsku. Wiatrak może się spierniczyć. Sorry musiałem Quas Primas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danae Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 W dniu 16.09.2013 o 08:36, golum napisał(a): <br />Kto się interesuje czarnym sportem, to doskonale wie, że tory są zawsze przygotowywane pod swoich zawodników.<br /> Dokładnie ale bez przesady... Tor w Toruniu nie był tragiczny dla Zielonej Góry, wiadome, że na początku meczu gospodarz ma przewagę lepiej ustawionych maszyn itd., jednak jak widać było jak po kilku biegach przewaga ta topniała. Na szczęście większość z Torunia lubi tor w Zielonej Górze więc jednak liczę po cichu że sprawią niespodziankę w okrojonym jednak składzie, czego im życzę. Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Tor nie był aż tak cudowny jak piszecie. Nie wiem czy zwróciliście uwagę co się działo na drugim łuku jadąc po małej. Ciężko tam było komukolwiek się utrzymać. Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalifek Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Zielona pokazała w Toruniu siłę. Duża niespodzianka musiałaby się wydarzyć, żeby Zgrzeblarką przepadł tegoroczny złoty DMP. Włókniarz walczy o brąz, więc z dwojga złego kibicuje ZG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 19 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Nie mówmy HOP! Czarny sport rządzi się swoimi prawami i już nieraz faworyci potrafili ponieść sromotną klęskę. Jednakże jestem dobrej myśli i liczę na to, że złoto po raz siódmy trafi w nasze ręce. Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 W dniu 19.09.2013 o 18:29, Siciliano napisał(a): Czarny sport rządzi się swoimi prawami Zgadza się- https://www.sportowef...ydarzenie/16016 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 19 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Mimo wszystko liczę na naszą wygraną. Stawiam 50:40 . Więcej wygrywać nie trzeba:) Dla osób, które trafnie wytypują rezultat do chwili rozpoczęcia meczu, trafią darmowe kody i artykuły ( po 10 szt). Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Jestem z Wrocławia więc powinienem sprzyjać Zielonej. No to sprzyjam ale liczę, że Toruń ostro powalczy Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Mam bilet..typowa mycha Huszcza i karnawał choć żużel mnie nie kręci dostałem okazyjnie w pracy po -30% Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novum Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 stawiam na Zielona Górę, również prawdopodobnie będę na finale Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL? -> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 21 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Novum i będziesz miał to szczęście widzieć wielki speedway przez wielkie S. Nie powiem, będzie bardzo ciekawie, jednakże stawiam na gospodarzy. Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danae Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 jak pech to pech https://sport.wp.pl/kat,1783,title,Grozny-wypadek-Golloba-w-Sztokholmie,wid,16007441,wiadomosc.html?ticaid=111594&_ticrsn=3 Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 21 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Czyli szansę Falubazu znacznie wzrosły.. Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prestaa Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Z Gollobem czy bez .. Toruń miał małe szanse. Projektowanie sklepów internetowych - wdrożenia prestashop oraz realizacje projektów graficznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Presta mimo wszystko baaardzo liczę na wyrównaną walkę, piękne show i w ostateczności złoto dla gospodarzy. Już miasto jest udekorowane jakbyśmy już teraz byli mistrzami. Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.