Skocz do zawartości

Unibax Toruń - Stelmet Falubaz Zielona Góra

Siciliano

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
<br />Kto się interesuje czarnym sportem, to doskonale wie, że tory są zawsze przygotowywane pod swoich zawodników.<br />

Dokładnie ale bez przesady... Tor w Toruniu nie był tragiczny dla Zielonej Góry, wiadome, że na początku meczu gospodarz ma przewagę lepiej ustawionych maszyn itd., jednak jak widać było jak po kilku biegach przewaga ta topniała.

Na szczęście większość z Torunia lubi tor w Zielonej Górze więc jednak liczę po cichu że sprawią niespodziankę w okrojonym jednak składzie, czego im życzę.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Jestem z Wrocławia więc powinienem sprzyjać Zielonej. No to sprzyjam ale liczę, że Toruń ostro powalczy :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności