Skocz do zawartości

Jak stać się obiektem pożądania kobiet?

nowy

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżu dajesz gwarancje ? ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

No nic , kto nie ryzykuje ten w pierdlu nie siedzi :D

jak mawiał pewien carski oficer: "do kobiety to prosto z mostu, 4 na 10 nie odmówi a 6 na 10 da w morde, ale morda nie szklanka nie zbije sie" :D

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Wystarczy oznajmić że jesteś gejem

Racja.

Kiedyś mi to koleżanka powiedziała, ale nie sprawdzałem skuteczności.

Np. "z łącznym PR=21" :D

Kava chyba się na to nie nabierze.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Np. "z łącznym PR=21"

Racja , nie nabierze sie toz od razu sie kapnie, że ten PR jest sztuczny z cloakingu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności