Skocz do zawartości

Powiadomienia o nienaturalnych linkach

Mutilator

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Musi minąć trochę czasu. Ja po ręcznym zauważyłem powroty po miesiącu do top10. Ogólnie to strona pięła się w górę od tygodnia po pozytywie.

Troubles with google penalty? No problem - can fix it!

Mam dylemat. Dostałem odpowiedź, że witryna jest niezgodna ze wskazówkami i przykład 1. linka. Wszedłem w sekcję, w której jest informacja o działaniach ręcznych i pusto. Przed tym zgłoszeniem normalnie była tam informacja i działaniach ręcznych, a teraz dostałem info, że zgłoszenie odrzucone, a działania ręczne zniknęły. Której wersji mam wierzyć? Ktoś z Was miał taki przypadek?

@janpos, wiążąca informacja znajduje się w GWT, czasem zdarzają się jedno- dwudniowe opóźnienia w aktualizacji informacji, ale tam powinna być prawdziwa informacja. Zawsze możesz zapytać Karolinę - https://productforums.google.com/d/msg/webmaster-pl/ubz-JC7-QaA/prSiZ5zJMiYJ

=== więcej herezji o SEO piszę na blogu ===
Contexto - problem z pozycjonowaniem? zgłoś się do nas:)

dla mnie to automaty.. 2 tyg temu odpisali mi na RR z przykładowymi linkami. tydzien temu dodałem je do do disavow, a z usunieciem byl taki problem ze na stronie nie ma kontaktu a whois to typowe brak abonent: dane niedostępne. oczywiście odpowiedz wczoraj i jako przykład te same linki nie do usunięcia, a wcześniej zgłoszone do disavow..

niech se te automaty w du**ę wsadzą.. pisałem, że nie mogę usunąc a oni to samo podają...

Oni tłumaczą to tym, że to tylko próbka linków, np. podają przykład z precla to nie znaczy, że wystarczy tylko te usunąć. Wysyłaj im by pocałowali Cię w 4 litery i masz tylko naturalne linki, pewnie za 4-5 razem ściągną filtr :] Widziałem podobny przypadek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności