Skocz do zawartości

Powiadomienia o nienaturalnych linkach

Mutilator

Rekomendowane odpowiedzi

Coraz częściej myślę, że ręczne filtry rzucają "bo tak".

Mam domenę, która ma historię katalogu stron, którą zarejestrowałem ponownie po tym jak wygasła (pomyślałem, że zdejmę filtr i będzie fajne zaplecze). Postawiłem Wordpressa na darmowej skórce, rzuciłem 3 arty nawet ładne i wyglądało to nawet na jakiegoś prywatnego bloga. W webmaster tools była wiadomość, że są ręczne działania w związku z nienaturalnymi linkami wychodzącymi . Napisałem prośbę o ponowne rozparzenie(były tylko linki w stopce do twórcy skórki i jeden link z artu), a oni to samo. Tym razem wywaliłem dokładnie wszystkie linki wychodzące i co? ... oczywiście ta sama wiadomość, że są nienaturalne linki wychodzące...

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Teraz czyszczą statyczne SWLe ......

Pytanie czy wszyscy, którzy dostali filtry ręczne w sobotę korzystali z swli?

Tak. Dochodzą też side-wide linki.

Ja mam 2 koncepcie na temat tych filtrów, ale za mało czasu aby je potwierdzić.

Ja już nie mam - obu się pozbylem.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jest i informacja o ręcznym działaniu w panelu :

"Dopasowania częściowe Niektóre działania ręczne dotyczą konkretnych stron, sekcji lub linków"

Można zatem zgłaszać o ponowne rozpatrzenie.

są też spadki :)

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Teraz czyszczą statyczne SWLe ......

Pytanie czy wszyscy, którzy dostali filtry ręczne w sobotę korzystali z swli?

Tak. Dochodzą też side-wide linki.

Ja mam 2 koncepcie na temat tych filtrów, ale za mało czasu aby je potwierdzić.

Ja już nie mam - obu się pozbylem.

@Zgred - to inne pytanie. To jak uważasz na jakiej postawie strony dostają filtra bo sądzę, że nie wszystkie, które używały swli dostały? Część pewnie nie dostała to pytanie czemu, może dostanie następnym razem.

A jakie miałeś koncepcje jak możesz napisać.

U Mnie wszystkie, w tym jedna wstecznie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

wygląda na to że powiadomienia są także na zaszłe rzeczy, tak jak zgred napisał wyżej, kiedyś był swl to info o nienaturalnych linkach przyszło ale bez wpisu w działaiach ręcznych, bo linki już dawno zdjęte (szczególnie przy rotacji :) ), istnieją tylko w GWT.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

No jak robią? Konkurencja, albo sam strzelasz SWLem. Dostajesz filtr. Zrzekasz się linków z SWL. Kilka miechów danych się nazbierało? Nazbierało. Teraz lecimy po linkach w GWT, jest zgłoszona domenka kilka razy do zrzeczenia się? Jest. Na niej link jest do Twojej www? Jest, a właściwie to był, więc leci info, że wykryto linki nienaturalne. Cieszysz się, że to za stare rzeczy, dawno nie ma. Piszesz RR, a tu pracuś wchodzi z SQT i co? I stwierdza, że w nowych linkach też jest nieteges. Przykład i sorry, ale kasuj dalej :)

Ludzie zaczęli linkować naturalnie, spadła ilość powiadomień, to wpadli na pomysł by karać za przeszłość... Za jakiś czas będą powiadomienia za te linki z przyszłości :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności