Skocz do zawartości

Powiadomienia o nienaturalnych linkach

Mutilator

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziwisz się ? ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Konstrukcja/podział bardzo podobny do wielu innych , podobieństwo/duplikacje wpisów sam sobie możesz sprawdzić.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

podobieństwo/duplikacje wpisów sam sobie możesz sprawdzić.

Sprawdź sobie w onecie i dmozie duplikaty i będziesz miał ich więcej niż w niejednym seokatalogu.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Sprawdź sobie w onecie i dmozie duplikaty i będziesz miał ich więcej niż w niejednym seokatalogu.

Sprawdź swoja wiedzę o SEO i sprawdź dokładnie wszystkie wypowiedzi goglasów o katalogach (bez urazy)

Jedno jest pewne, zarówno pozycjonowanie, jak i zdejmowanie filtrów, nie jest dla wszystkich. Potrzeba wiedzy, doświadczenia i umiejętności przewidywania - jak w życiu, wszystko zdobywa się z czasem :)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Jasna spraw. Są różne filtry, najgorzej jak www są zaśmiecone (komentarzami sb, xr profilami albo postami, czy dowaliło się GSA).

@Strucel Miałem takuiego klienta, który kupił parę reklam banerowych a link był dofollow i był wskazany jako nienaturalny). Trzeba było dać artybut rel=nofollow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności