Skocz do zawartości

A może to jest przyczyna

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

A propo onetu - zaczynam zastanawiać się czemu udziałm onetu wg ranking.pl rośnie?

Przecież to strasznie syfiasta szukajka. A zyskać około 1% rynku w 3 m-c to sporo jak dla nich.

Jak to się stało?

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
A propo onetu - zaczynam zastanawiać się czemu udziałm onetu wg ranking.pl rośnie

bo jest traktowany kompleksowo jako portal a nie jako sama wyszukiwarka

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Przekopałem jeszcze raz te swoje strony i znalazłem drugą wspólną cechę - strony które straciły tonaż w google uczestniczą w AdSense, a te które tam nie biorą udziału dalej mają tyle co miały. Tu by się niby zgadzało, bo gdzieś na forum czytałem, że google uwiązał na łańcuchu oba boty (Googlebot i Mediapartners) i tylko jeden goni i na podstawie keszu robi index.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Przekopałem jeszcze raz te swoje strony i znalazłem drugą wspólną cechę - strony które straciły tonaż w google uczestniczą w AdSense, a te które tam nie biorą udziału dalej mają tyle co miały

u mnie się ta teoria nie sprawdza

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja już podałem odpowiedz ale powtórze:

1) czas zycia domeny

2) content - zmienny - najlepiej generownay z php

3) masa bl - ale do tej ilości licza się tylko różne domeny/ip a nie 100linków z jednego IP. po porstu jak najwiecej drog wejscia. U mnie to było koło 250-300bl i strona jest na biezaco reindeksowana.

mi tam phpbb zaczyna iść w góre także to też chyba nie jest to.

U mnie wygląda to tak, że pozostają podstrony aktualizowane i odwiedzane. Nie zależnie czy jest na nich AdSense czy nie. W jednym przypadku zauważyłem, że strona idzie w górę tylko i wyłącznie dzięki aktualizacjom i żeby było ciekawiej są to tylko zmiany w opisach obrazków (alty) - strona główna jest zrobiona od podstaw w PS i nie posiada "zwykłej" treści poza linkami zewnętrznymi. Wszystko inne w jpg.

Совместное Украинско-Польское Предприятие УКРМЕТАЛЛСЕРВИС FOSECO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności