makulebe Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Witam. Chciałbym was zapytać jaki rodzaj reklamy proponujecie. Na razie dysponuję budżetem, no niech będzie 100 zł (mało ale od czegoś trzeba zacząć) Co polecacie, aby zareklamować swoją stronę? (portal ala kwejk) reklamę na facebooku, pozycjonowanie, wpisy do katalogów, reklama adtality, kupno powierzchni reklamowej, reklama na nk? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas22333 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Ja bym zaczął od katalogów, facebooka i adtaily. Domeny od 10zł - https://www.aftermarket.pl/marketsearch.php?seller=380f6ee80bf9deab6c3056e3b03f8f25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (portal ala kwejk) Obawiam się, że jeżeli serwis nie wyróżnia się na tle konkurencji to nawet 100 zeta będzie zmarnowaną kasą ... Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania .... Moja fotografia kulinarna Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Jeżeli zadajesz takie pytania, to lepiej kup za to dobre whisky i spędź noc na czytaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki_rysio_997 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Miałem kiedyś serwis w tej "tematyce". Może nie było to coś bardzo dużego, ale dawało się nieco na tym zarobić. Moje doświadczenia były takie, że ściąganie ruchu do tego typu serwisu za pomocą płatnych kampanii dawało mizerne efekty w stosunku do nakładów finansowych. Raczej zastanowiłbym się, co zrobić, by skłonić ludzi do wejścia na stronę innymi metodami. Pomyśl gdzie/jak możesz im podsunąć "przynętę" i zachęcić do wejścia po więcej. Nie mam tu na myśli wchodzenie na kolejne fora i zostawianie postów typu: "Zobaczcie, jaką fajną stronę znalazłem (przypadkiem)..." Przede wszystkim jednak (zanim zaczniesz się reklamować), zastanów się, czy treści na stonie są wystarczająco atrakcyjne, by użytkownicy ściągali masowo kolejnych np. udostępniając treści na Facebooku. Jeśli nie, jakiekolwiek działania reklamowe nie mają większego sensu. Clusteric Auditor | Synonimizator tekstu Synoglota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Na razie dysponuję budżetem, no niech będzie 100 zł Powiedz że żartujesz.. CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YagAA Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Kup kilka fanpage (wariant najbardziej opłacalny) i tam umieszczaj linki. Jeśli będziesz miał dobre materiały i przyzwoicie prowadzony na ruch nie będziesz narzekał. Wariant drugi to reklamy na fanpage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FirSoft Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Za 100 PLN tego na pewno nie zrobisz, ale możesz zaproponować stworzenie aplikacji, która przyciągnie w jakiś sposób osoby, które są zainteresowane treścią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koallsky Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 o matko ten https://www.adtaily.pl/ jest masakryczny ledwie wszedlem na strone i od razu czat wyskakuje z obsluga klienta. Maja mi wyslac oferte... warto sprobowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.