Skocz do zawartości

Quo Vadis Google ?

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

i wszyscy jesteśmy zadowoleni

Widać to wyraźnie po fakcie założenia tego tematu "jękach" w dziale "filtry i bany" oraz ścianie płaczu dedykowanej "disallow" oraz wszystkich tematach dotyczących informacjom o "wykryciu" :hahaha:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Patrzę na problem przez pryzmat samego siebie i osób, które znam osobiście. I jęków nie słyszę.

A dział "filtry i bany" cały czas rośnie :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Powiem tak, bing ma jedne wyniki lepsze a inne całkiem nie przydatne. Zależy czego się szuka. Jak ja szukam info z mojego miasta to w nim są wyniki bardzo stare a nowe nic - wszystko zależy od zapytań.

Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne.

taa czyli tworzenie ton śmieci, których i tak nikt nie czyta pod ładną nazwą "content marketing" ;) Cel jest wciąż ten sam, tylko że "spamerzy" zakładają białe rękawiczki i z uśmiechem na twarzach poklepując się po ramionach twierdzą, że są lepsi, bo oni są od "content marketingu" ;)

I przychodzi do nich hudraulik Józef z Górki Dolnej, bo chce być widoczny w wyszukiwarce, by ludzie, którym zapcha się kibel do niego zadzwonili. No i dostaje poradę: stworzymy Panu tysiąc stron treści o teorii wypróżniania muszli klozetowej i przepływie przez rurociągi. Jak Pana nie stać to samemu trzeba siedzieć i pisać. Tylko kiedy te kible przepychać?;) Myślę, że klienci zrozumieją, bo będą tak zaczytani tym nowym content'em, że zapomną o otaczającym ich świecie a tym bardziej o takiej głupocie jak w/w zatkany przedmiot codziennego użytku ;)

Gdyby Adwords nie działał, nie byłoby tylu reklam na wszystkie komercyjne frazy i całych portali i książek poświęconych konwersji i idealnym landing page'om. Adwords działa (na razie ;) ) problemem tej platformy jest system aukcyjny z natury pchający wszystkich reklamodawców w stronę granicy opłacalności. Ale i to jest, jak na razie, niwelowane przez algorytm od quality score.

Sorry ale jak czytam te wszystkie debilne wypociny na temat srontent marketingu to śmiech mnie ogarnia do rozpuku. Jest to kolejny pomysł na dojenie klienta przez tych którym skończyło sie jedno źródełko na kasę i szukają następnego.

Internet jest to medium które powstało z potrzeby szybkiej globalnej komunikacji, szybkiej wymiany myśli (dla mniej rozgarniętych - wchodzę, czytam/kupuje/zamawiam/dostaję info i spadam) a nie do czytania setek wierszówek nawalonych bezużytecznymi informacjami ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności