Skocz do zawartości

JavaScript

zero3

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. JavaScript w mojej przeglądarce:

• Jest zawsze włączony
      24
    • Jest zawsze wyłączony
      2
    • Jest zwykle włączony, wyłączam gdy potrzebuję
      13
    • Jest zwykle wyłączony, włączam gdy potrzebuję
      1

Rekomendowane odpowiedzi

i oczywiście pytanie poza konkursem: ajaxować czy nie ajaxować? :P

już było jakiś czas temu :D imho do paneli administracyjnych stron ajax rzecz wyśmienita. w ramach stron www dostępnych dla użytkowników też pewnie by mogło to fajnie wyglądać, ale jak chcesz to "podsunąć" googlowi? będziesz robił drugą wersję non-ajax ?? :D

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

hmm moze było ale nie zarejestrowałem :D

nie widze problemu by mądrze wykorzystać te świecidełka i równocześnie zadowolić robota :D

ajax tylko jako sterowanie, narzędzie edycji treści i to nie tylko dla admina a i dla społeczności. natomiast treść sama w sobie indexowalna i uśmiechnięta. i oczywiście bez zabawy w wersje non-ajax.

przyznam, że szukałem zamienników np interesująca jest pseudoklasa target w css. ale oczywiście Billowi G. się ona nie podoba :P

ajax tylko jako sterowanie, narzędzie edycji treści i to nie tylko dla admina a i dla społeczności. natomiast treść sama w sobie indexowalna i uśmiechnięta :D

no to jak tak to ajaxować :P już wiem co ci po głowie chodzi :D

Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser

MMP, to oczywiste :D

niestety w sieci krąży teraz sporo takich stron-kalek, admini są trendi ale po wyłączeniu js stronę dopada paraliż

np co mówi Google Calendar w takiej sytuacji?

wielkimi czerwonymi literami:

"Sorry, Google Calendar does not support your browser yet."

to trochę jakby ktoś odciął tlen :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności