Skocz do zawartości

VPS SEO (100 IP ) i BackupVPS czyli nowa oferta Biznes-Host.pl

Marek607

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Z przyjemnością prezentuje 2 nowe oferty dostępne w ramach usług Biznes-Host.pl sp. z o.o.

VPS SEO - nawet do 100 adresów IP

Długo oczekiwana oferta rusza z dniem dzisiejszym.

Serwery VPS to wspaniałe rozwiązanie, dzięki któremu serwery mogą pracować o wiele bardziej wydajniej. W połączeniu z naszym innowacyjnym systemem SEO udostępniającym dodatkowe współdzielone adresy IP do użycia stanowi świetne rozwiązanie dla osób zajmujących się pozycjonowaniem stron www. Wyniki Państwa pracy mogą znacznie się polepszyć!

W naszym panelu czeka na Ciebie narzędzie do wyboru adresów IP wśród całej naszej puli adresów (obecnie około 300 adresów) – wybierasz tyle adresów ile wykupiłeś i jakie tylko Cię interesują.

To rozwiązanie pozwala na wybranie adresów IP z różnych klas adresowych.

Nie wybieramy dla Ciebie losowych adresów – sam decydujesz, jakie adresy chcesz otrzymać!

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą:

https://biznes-host.pl/?s=plany_vps_seo

Backup VPS - najtańszy serwer tego typu w PL

Pracowaliśmy ostatnio intensywnie nad rozwojem projektu BackupFTP.pl - efektem tych prac jest oddanie do użytku wielu nowych rozwiązań .

Jednym z nich jest serwer VPS dedykowany pod kopie bezpieczeństwa. Duża powierzchnia - do 500GB, szybkie łącza 1Gbit, pełny dostęp do konta root - całość w bardzo niskiej cenie.

Szczegóły oferty dostępne są na stronie

https://backupftp.pl/backupvps.php

Więcej zmian opisanych jest na stronie

https://backupftp.pl/announcements/3/Zmiany-w-backupftppl.html

Przypominamy też o modernizacji naszej sieci o której ostatnio pisaliśmy.

Właścicielem marki Biznes-Host.pl i BackupFTP.pl jest:

Biznes-Host.pl sp. z o.o.

Grodziska 17a

60-363 Poznań

NIP: 779-237-52-44

Regon: 301439993

mail: pomoc@biznes-host.pl

Zapraszamy też do odwiedzania naszych profili na facebook-u gdzie na bieząco informujemy o zmianach:

https://www.facebook.com/bizneshost

https://www.facebook.com/Backupftp

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Zakupiłem VPS SEO z BH i dostałem źle skonfigurowany serwer na start, brak dostosowania uprawnień PHP dla plików.

Nie mogę aktualizować WordPress'a, nie mogę zmienić plików szablonów itp. Odpowiedź z supportu - "Proszę dla plików które muszą być edytowane dać uprawnienia 777." Już to widzę jak zmieniam CHMODy dla kilkuset plików... Później konwersacja się urwała, a moja praca stoi w miejscu = tracę pieniądze.

NIE POLECAM.

Domyślnie serwer jest konfigurowany dla osiągnięcia największej wydajności w trybie mod_php. Ten tryb wymaga by foldery, które maja być zapisywalne z poziomu www miały dodane odpowiednie prawa.

Wybraliśmy ten tryb jako podstawę, ponieważ vps nie jest z natury serwerem współdzielonym, większość użytkowników wrzuca wszystkie witryny na jedno konto systemowe, a taka konfiguracja zwiększa wydajność całości.

Nie jest to jakaś specjalnie skomplikowana albo unikatowa konfiguracja - stosuje się ją tam gdzie z serwera korzysta jedna osoba, gdzie liczy się wydajność i niskie zużycie pamięci. Na pewno nie używa jej się w hostingu współdzielonym stąd też rozumiemy rozgoryczenie użytkownika, który mógł nie znać tych różnic. Poprawimy sie robiąc dokładniejszy opis tej oferty lub dając wybór trybu konfiguracji już na etapie zamawaiania usługi.

Naprawdę nie ma problemu ze zmianą trybu php, wystarczy napisać ticketa z taką prośba - sama zmiana to około 30 minut niezbędnych na rekompilację.

Rekonfigrujemy usługi zarówno te z oferty seo vps jak i inne tańsze usługi typu vps pod publikera dokładnie według wymagań klienta, ważne by takie zelcenie było specyzowane poprzez określenie wymagań skryptów lub wymagań własnych projektów.

Wysłałem ticket, ale ile można czekać na odpowiedź.

W dodatku konwersacja nagle się urwała, ja z mojej strony odpisywałem do 5 minut.

Poza tym dla każdej domeny stawiam osobne konto na serwerze, ponieważ nie uznaję pakowania wszystkich stron w jednego usera, bo później właśnie poprzez uprawnienia niektórych plików można sobie nieźle na serwerze pogrzebać.

Wysłałem ticket, ale ile można czekać na odpowiedź.

W dodatku konwersacja nagle się urwała, ja z mojej strony odpisywałem do 5 minut.

Jeżeli sprawa jest bardzo pilna można zadzwonić, albo zmienić priorytet ticketu.

Naprawdę chcielibyśmy realizować usługi w trybie do 5 minut ale nie przy takiej ofercie. W tym trybie (5 min) to nawet prywatny administrator nie zawsze jest wstanie udzielić pomocy

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Miło nam poinformować o kolejnych nowościach wprowadzonych w ramach BackupFTP.pl.
Od dzisiaj wszystkie serwery backup vps umieszczane są w naszym własnym Centrum Danych w Poznaniu!

Zmiana ta przyniosła szereg dodatkowych opcji dostępnych dla klientów:

- podwojone zasoby w porównaniu do poprzedniej oferty
- dostęp do panelu VPS z opcjami start/restart/reinstall serwera VPS
- pełne statystyki użycia zasobów dostępne zarówno z poziomu panelu VPS jak i panelu klienta
- zwiększenie ilości dostępnych pakietów z możliwością skomponowania dowolnej oferty
- możliwość zmiany wybranych parametrów/pakietu w dowolnym momencie trwania usługi
- szybszy czas reakcji na wszelkie usterki/problemy z dzialaniem usług
- niższy ping i zwiększona przepustowość (100 Mbit dla VPS i 1 Gbit dla serwera-matki)
- autorskie obrazy systemów - obecnie to Debian 7 +utorrent oraz Debian 7
+panel ftp. Lista systemów będzie się stale zwiększać - aktualna zawsze
w naszej Bazie Wiedzy

Wraz ze zmianą oferty zmianie uległy ceny i parametry usługi - obecna oferta znajduje się pod adresem:
-Backup VPS: https://backupftp.pl/backupvps.php
-Backup VPS MAX: https://backupftp.pl/backupvpsmax.php
Wszystkich klientów zainteresowanych migracją swojego VPS-a do nowej oferty prosimy o kontakt w celu przygotowania oferty.

Dodatkowo wykonaliśmy kilka mniejszych poprawek:
- poprawki kosmetyczne w panelu zarządzania kontami ftp dla klientów kont ftp
- aktualizacja oprogramowania na serwerze s1.sanfre.eu
- rozszerzenie płatności SMS-em o wszystkie dostępne kwoty doładowania
- szereg pozostałych poprawek mniej i bardziej widocznych.

Na koniec udostępniamy kod rabatowy dający 10 % rabatu na wszystkie usługi - kod ważny do końca kwietnia:
KWIECIEN

W przypadku pytań jesteśmy do dyspozycji pod adresem pomoc@backupftp.pl

Dane firmy
  • BackupFTP.pl - Biznes-Host.pl sp. z o.o.
  • ul.Grodziska 17a, 60-363 Poznań
  • NIP: 779-237-52-44 Regon: 301439993

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności