Skocz do zawartości

Likwidacja anchorów w katalogach

zgred

Anchory w katalogach - likwidacja  

87 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zgodzisz się na likwidiację anchorów w katalogach ?

• TAK,
      29
    • NIE
      26
    • Tak, jeśli ...
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wg mnie za mało jest katalogów które umozliwiają dodanie wpisu bez anchoru. I co dziwne ludzie do takich rzadko kiedy dodają własne strony uważając chyba że jest małowartościowy taki wpis.

też bym nie dodał ... ale z innych przyczyn.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

"Społeczny nie ;) ale "biały" tak :D"

@ Zgred - rozumiem, że oprócz likwidacji anchorów linki wychodzące będą nofollow?

Nie żebym się czepiał ale jak dofollow to co najwyżej "szary"...

Wymienię się multikodami do SEOkatalogów - zainteresowanych zapraszam na priv

Też się nad tym zastanawiałem aby w części moich katalogów zrobić adresy stron jako anchory i już za kilka dni wprowadzę to w moim najnowszym katalogu który jest na ukończeniu. Jednakże ja nie będę zmieniać sposobów linkowania w już ukończonych katalogach tylko wprowadzę ten sposób linkowania w kilku nowych katalogach tak na próbę lub raczej dla odmiany ;)

multikonto

Będą dofollow

Koledze @up radziłbym nie uskuteczniać ordynardnej szeptanki bo mogę się zdenerwować Ja albo Max.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności