Skocz do zawartości

Kościoły źródłem zarazy (bakterie kałowe)

Jacek J.

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 18.09.2013 o 13:26, T-K napisał(a):

bezrobotny ksiądz bez parafii zapisze się wtedy do Urzędu Pracy.

I niech szuka pracy, z innej gliny nie jest zrobiony;)

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  Cytat
Widzisz, każdy ma swoje zdanie i to samo można powiedzieć o biblii, mitologiach, czy 90% polskich gazet.

Porównywanie biblii i mitologii do gazet, które tak chętnie czytasz, nie najlepiej o Tobie świadczy. Co do pytania postawionego na początku, chodzi o oglądalność. Wymyślają coraz durniejsze tematy, żeby przyciągnąć jak najwięcej odbiorców. W telewizji to samo - coraz więcej seriali mockumentary typu "Dlaczego ja?".

Temat Kościoła jest bardzo popularny, a Ty jesteś kolejnym odbiorcą :)

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

W dniu 18.09.2013 o 13:34, shaun_black napisał(a):

a Ty jesteś kolejnym odbiorcą

O dziwo nie mam TV;) Radia także;)

Biblia i mitologia dla mnie jest tym samym i nie uważam, aby o mnie to źle świadczyło. Dla katolika to świętość, dla mnie zwykła książka (niezbyt ciekawa).

Co do tematu zauważ, że zapytałem co o tym myślicie;) A tu taka burza w obronie kościoła.

Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów.

Cytat
Można, sam mam

Na tym rozmowę można zakończyć jesteś zwykłym hipokrytą, żenujące. Łatwo sobie wytłumaczyłeś swoją hipokryzje i co tekst przysięgi też zmieniłeś? Z każdym postem większa beka z ciebie jest.

ps. Jeśli jesteś ateistą (a nie jesteś bo jesteś hipokrytą) to przypominam, że ateiści kościół mają gdzieś, a nie go atakują.

E: Poprawiłem błąd.

W dniu 18.09.2013 o 13:47, Grumpy napisał(a):

Na tym rozmowę można zakończyć jesteś zwykłym hipokrytom, żenujące. Łatwo sobie wytłumaczyłeś swoją hipokryzje i co tekst przysięgi też zmieniłeś? Z każdym postem większa beka z ciebie jest.

Widzisz jesteś wierzący, a sam nie znasz zasad własnej wiary. Z kogo jest teraz ta Twoja beka? Nie mam nic przeciwko katolikom, żona dostała pozwolenie biskupa, ona przysięgała przed Bogiem ja przed nią i na tym temat się zakończył. Widać masz spore niedociągnięcia w wiedzy na temat tego w co wierzysz i instytucji, do której należysz.

Nie nazywam siebie ateistą, nie wierzę i tyle, ale to nie blokuje wszystkiego, obudź się.

W dniu 18.09.2013 o 13:49, bogdansenator napisał(a):

Kim?

To taki hipokryta bez ą, jak Psikuta... bez s.

Ten temat pokazuje świetnie jak łatwo natłuc unikatowy, darmowy (i małowartościowy) kontent ;)

Jeśli kogoś uraziłem przepraszam.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

W dniu 18.09.2013 o 14:15, Grumpy napisał(a):

ksiądz wiedział, że według ciebie jest pedofilem/biznesmenem/złodziejem

Dałem mu niejednokrotnie odczuć, że nie lubię instytucji jaką reprezentuje.

czy uczestniczyłeś we mszy tzn klękanie

Nie klękałem, nie brałem komunii nie spowiadałem się czy cokolwiek tam chcesz wiedzieć.

jak brzmiał tekst twojej przysięgi

Standardowa formułka bez odwołania do Boga, beż żegnania się i innych pierdółek.

Czy jeszcze masz jakieś pytania, wszystko znajdziesz w KPK, ale czyżbyś go nie znał?

Cytat
O dziwo nie mam TV;) Radia także;)

A jednak wrzucasz tu bezwartościowe artykułu z onetu.

Cytat
Biblia i mitologia dla mnie jest tym samym

Chodzi o to, że napisałeś:

Cytat
  Cytat
pożywka dla głupków

Widzisz, każdy ma swoje zdanie i to samo można powiedzieć o biblii, mitologiach, czy 90% polskich gazet.

Jak widać nieistotne jest dla Ciebie to, że współczesna kultura opiera się w dużej mierze właśnie na Biblii, która jest także nośnikiem zasad moralnych.

Cytat
Co do tematu zauważ, że zapytałem co o tym myślicie;) A tu taka burza w obronie kościoła.

Po to założyłeś ten temat, co potwierdziłeś w późniejszych postach.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

W dniu 18.09.2013 o 17:07, shaun_black napisał(a):

współczesna kultura opiera się w dużej mierze właśnie na Biblii,

Zachodniego świata.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

W dniu 17.09.2013 o 11:52, Jacek J. napisał(a):

Dziecko, które macza w tym dłonie przywita się z Twoim dzieckiem ;) Nie widzisz w tym problemu?

Dziecko, które nie chodzi do kościoła a przed chwilą grzebało sobie w d..e też się może przywitać, tylko co z tego wynika? Nic. Myślę że jest o wiele więcej niebezpiecznych miejsc niż woda święcona.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

W dniu 18.09.2013 o 17:07, shaun_black napisał(a):

współczesna kultura opiera się w dużej mierze właśnie na Biblii, która jest także nośnikiem zasad moralnych

A świat jest płaski i leży na sześciu krokodylach. Dobra, możemy się tak licytować i tak nie wygra nikt

W dniu 18.09.2013 o 17:49, Jacek J. napisał(a):

A świat jest płaski i leży na sześciu krokodylach.

a nie jest :D -> btw. to są pomysły Arystotelesa którego to poglądy powtarzane były przez kościół katolicki przez kiela 1000 lat :) w bibli jest napisane jak wygląda Ziemia ale cóż, lepiej było pierwszym klechom uznać poglądy poganina ( nie tylko z resztą to) :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności