Skocz do zawartości

Grupa WP-Kat PageRank 5-4

Diego

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

prezentuję nową grupę katalogów.

• Ilość katalogów: 10
  • PageRank: 1 x PR5, 9 x PR4
  • Skrypt: WP-Kat
  • Minimum 200 znaków w opisie po wygenerowaniu synonimów
  • 0 linków w treści
  • Różne DNS, IP
  • Różne templatki - lekkie, estetyczne.
  • Dodawanie tylko za pomocą dodawarki
  • Dożywotnia (dopóki jestem właścicielem grupy) gwarancja utrzymania wpisów na domenach z minimum PR4 w razie usunięcia któregoś z katalogów z indeksu G - zamiana domeny na nowa z PR4 i przeniesienie wpisów.
  • w planach jest rozbudowanie grupy o kolejne katalogi na domenach z minimum PR4. Dodając już teraz, Twoje wpisy automatycznie zostaną dodane do nowych katalogów. Wraz ze wzrostem ilości katalogów, cena za multi może wzrosnąć
  • można zgłaszać podstrony
  • można zgłaszać strony obcojęzyczne: m.in: angielskie, niemieckie, rosyjskie, węgierskie i czeskie. Opis po polsku, anchory i tagi w danym języku.
  • Multikod ma dożywotnią ważność. Kupisz teraz, wykorzystasz kiedy chcesz

Cennik

1 multikod: 25 zł netto

5 multikodów: 80 zł netto

10 multikodów: 150 zł netto

20 i więcej: do ustalenia indywidualnie

UWAGA

Tylko dzisiaj, tj 17.09.2013 do godziny 24.00 promocyjna obniżka:

1 multikod: 15 zł netto

5 multikod: 50zł netto

10 multikod: 90 zł netto

Zamówienia multikodów przyjmowane są mailowo: biuro[wiadomo-co]asmedio.com. Aby przyspieszyć proces zamówienia, w pierwszym mailu podaj takie dane jak:

• Ilość multikodów
  • Dane firmy/osobowe do faktury
  • Preferowaną formę płatności: przelew bankowy/PayPal

W odpowiedzi otrzymasz fakturę Proforma, po opłaceniu której droga mailową otrzymasz zamówione multikody oraz fakturę vat. W razie wysłania bankowego potwierdzenia wykonania przelewu za multikody, realizacja zamówienia jest znacznie szybsza.

Konstruktywna krytyka mile widziana.

Jak zawsze w takich sytuacjach, na deser 3 darmowe multikody, kto pierwszy ten lepszy :)

darmowe.png

AsMedio | NIP: PL1182031023 | REGON: 146650992

biuro@@@asmedio.com

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wpisy z darmowych kodów już zostały puszczone do dodawarki więc nie będę kasował...

No nic, proszę sledzić temat, pojawi się jeszcze kilka darmówek.

Tym razem jeśli nie będzie info o wykorzystaniu darmowego kodu - wpis do kosza, bo to chyba najlepszy sposób.

Kodów już nie było po kilkunastu minutach, po zrobieniu wpisu i przypisywaniu kodów straciłem ochotę na informowanie o tym na forum. Z wp'kami tak jest, dodasz spam typu "afvef" a potem edytujesz wpis, tak że jeden śmiałek może zgarnąć wszystkie kody bez strachu.

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Z wp'kami tak jest, dodasz spam typu "afvef" a potem edytujesz wpis,

Racja, ale co na to zaradzić?

Można poszukać innego sposobu na rozdawanie darmowych kodów, tylko jaki?

Jak damy np 3 pierwsze osoby które podadzą w temacie swój e-mail dostaną kody to będzie bałagan w temacie, a tego chciałbym uniknąć.

Może 3 pierwsze osoby które polubią mój post z informacją o nowej "paczce kodów" dostaną go na PW. Łatwo to sprawdzić, bo w powiadomieniu mam datę i godzinę, a w poście będzie widać że 3 osoby już kliknęły. Wydaje mi się to w miarę z sensowne

Z wp'kami tak jest, dodasz spam typu "afvef" a potem edytujesz wpis,

Racja, ale co na to zaradzić?

Można poszukać innego sposobu na rozdawanie darmowych kodów, tylko jaki?

Jak damy np 3 pierwsze osoby które podadzą w temacie swój e-mail dostaną kody to będzie bałagan w temacie, a tego chciałbym uniknąć.

Może 3 pierwsze osoby które polubią mój post z informacją o nowej "paczce kodów" dostaną go na PW. Łatwo to sprawdzić, bo w powiadomieniu mam datę i godzinę, a w poście będzie widać że 3 osoby już kliknęły. Wydaje mi się to w miarę z sensowne

Dobry, sprawdzony pomysł, można też organizować testy grupy, ale to też mało wiarygodne bo w przypadku 10 katów trzeba by było nowe domeny podstawiać ;-)

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Kod na pewno otrzymasz, dziś niedziela :)

Ja chętnie bym przetestował na świeżej domenie. Ciekawe, jak by się to odbiło... ale niema nic za darmo... ewentualnie za opinię na temat linków po dodaniu strony do tych katalogów (oczywiście używane zostaną frazy brandowe oraz każdy unikalny art).

@Siciliano kod wysłałem :)

@magik89 Można zapisać się na testy jeśli dysponuje ktoś nową, nielinkowaną domeną. Ale nie będzie to 10 osób ale 1-3, więc zapraszam mailowo (adres z pierwszego postu).

@zxczxczxc domeny są z przechwytu :)

@salwek śledź temat, pewnie pojawią się kolejne darmówki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności