Skocz do zawartości

Grupa WP-Kat PageRank 5-4

Diego

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ostatnimi dniami dostałem darmowy kod dla nowej witryny, niespełna trzy dni temu zakończyło się dodawanie, zaobserwowałem już znaczący wzrost pozycji, dla jednej frazy jest to skok z 21 miejsca na 5 ...

W przypadku grupy dużą rolę odgrywa PR/BL, a nie liczba mało wartościowych katów ;)

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

Wprowadziłem mała zmianę we wpisach, mianowicie link do Waszej strony nie będzie w żadnym znaczniku <Hx>.

Ma to miejsce w innych WP-katach (link w h3), w SEO Katalogach (link w h1), co skutkowało w wielu przypadkach otrzymywaniem powiadomień dla katalogowanych stron.

W katalogach nie ma żadnych wpisów premium, ani side-wide'ów do promowanych stron.

Na podstronie z wpisem jedynym linkiem wychodzącym jest Twój link.

W najbliższych tygodniach wszystkie katalogi zostaną wyposażone w wordpress'owe templatki premium, lub w całkiem unikalne grafiki.

W planach jest też uruchomienie publikowania wszystkich nowych wpisów w serwisach społecznościowych Facebook, Twitter oraz G+ (konta są w trakcie tworzenia i zbierania publiczności) :)

Proszę o konstruktywna krytykę, sugestie. Chciałbym aby katalogi odpowiadały wymaganiom/oczekiwaniom katalogujących.

Myślę, że każda zmiana powodująca odejście od schematu powielonego x razy jest krokiem w dobrą stronę, warto więc spróbować :) Być może przetrzesz nowe tory dla innych WP-katowców :) Powodzenia :)

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Wszystko fajnie, tylko dlaczego tak mało tych katów? Nie opyla się tekstu pisać na taką ilość... :P

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Bo to jakaś lipa jest... fake PR itd. :D

PS. Wiadomo, że sobie jaja robię jak by ktoś nie wiedział ;) Może właściciela grupy zmotywuje to do postawienia kolejnych katów w grupie, wtedy będzie się opłacało ten tekst napisać ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ja zakładam że to nie jest fake PR i chce się dowiedzieć jak zrobić pr4 bez ani jednego linku :) no chyba że te staty są nieaktualne ...

Czy umożliwisz rejestracje:) ?????

wole wiedzieć gdzie dodam swoją stronę...

Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński.

link zdjęty :) Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności