Skocz do zawartości

Grupa WP-Kat PageRank 5-4

Diego

Rekomendowane odpowiedzi

golum@ no niestety nie ma możliwości zalogowania się i sprawdzenia czy fake pr czy nie, rozumiem że ty dodałeś stronę i wiesz co mówisz :) albo jesteś wróżką.

Mam nadzieje że autor umożliwi w końcu rejestracje:)...

Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński.

link zdjęty :) Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Max@ chodzi o to że domeny są ukryte i wyglądają w ten sposób xxxxx.pl więc dostępne są tylko po zalogowaniu do panelu a rejestracja jest wyłączona więc nie rozumiem o co ci chodzi?

proszę link żebyś wiedział o czym pisze

https://amadorteba.eu/dodawarka/

Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński.

link zdjęty :) Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv

Remberciak, masz podane IP na jakich są katalogi, na tych IP jest w pyte różych stron, ale jakbyś się uparł, to po reverse IP znajdziesz je wszystkie w 5 minut

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

to po reverse IP znajdziesz je wszystkie w 5 minut

Nie pisz bajek.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Katalogi nie bez powodu są ukryte, i tak pozostanie.

Uwaga, nowa opcja.

Multikod z gwarancją zaindeksowania 100% wpisów w ciągu 2 minut.

Wystarczy w mailu zamówienia wpisąć w tytule Multikod Express.

Tylko dzisiaj taki multikod express jest w cenie zwykłego multikodu. Od jutra za expresową indeksację będzie trzeba dopłacić 10 zł netto.

W razie braku indeksacji zwrot 100% kosztu dodania, bez usuwania dodanego już wpisu.

Zapraszam do przetestowania :)

biuro{małpolud}asmedio.com

• 2 tygodnie później...

Multikod z gwarancją zaindeksowania 100% wpisów w ciągu 2 minut.

Wszystko cacy, ale określ się ile trwa moderacja wpisu. Mój, od czwartku, ma status "Oczekujący".

Edit

Jest niedziela a status bez zmian. Sądzę, że wysokość "opłaty za moderację" w Twoich katalogach uzasadnia moje oczekiwania dotyczące sprawniejszej moderacji dodanych wpisów.

Witam,

chciałbym zauważyć mały bug: nie można dodać tytułu, który ma mniej niż 6 znaków, to trochę chyba zbyt długo :)

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności