Skocz do zawartości

Grupa WP-Kat PageRank 5-4

Diego

Rekomendowane odpowiedzi

jak się ma grupa po ostatniej aktualizacji PR (dalej 4-5??)

Sprawdziłem już... bieda......

PR sprawdzonych poszły w dół... (teraz jest 0) - to akurat nie wina Diego, spady dostały mocno po du.... (katalogi miał na spadach)

problem jest gdzie indziej.... ale jak ja często mówię - w chu... cięcie też zajęcie

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Jeśli tak kijowato, bo miałem tam jeszcze zdaje się jakieś multikody wolne. I po co było pisać, że grupa jest dożywotnia i że będzie gwarancja utrzymania wpisów na domenach z minimum PR4...

Oryginalne życzenia noworoczne www.nanowyrok.pl | Znane aquaparki i parki wodne. | Terapia poznawczo behawioralna www.terapia-bielsko.pl w Bielsku-Białej.

@moskit sprawdź pierwszy post w tym wątku i będziesz miał odpowiedź jaką dożywotkę właściciel miał na myśli.

Oryginalne życzenia noworoczne www.nanowyrok.pl | Znane aquaparki i parki wodne. | Terapia poznawczo behawioralna www.terapia-bielsko.pl w Bielsku-Białej.

Jak widać PR w takich grupach to zupełnie nie główny czynnik w wyborze grupy, głównym czynnikiem ma być chyba ciągłość opublikowanego linku, artykuły. Lub po prostu nie obiecać dożywotnych wpisów.

Nie mój interes - ale moze chodziło po prostu, że dozywotni to trochę dłużej niż 6 miesięcy, a zwykła kultura wymaga by chociaż wspomnieć, ze pozbywam sie grupy.

Dokładnie tak. Grupa nie przetrwała nawet dobrze pół roku...

Właściciel mógł chociaż wcześniej napisać sry Panowie, ale nie dałem rady z własną grupą.

Narzekacie, a tak naprawdę to usuwając grupę zrobił dobry uczynek i ukłon w kierunku Waszych stron :)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Jestem w trakcie przenoszenia katalogów zarówno na nowy serwer (były ataki ddos) jak i na nowe domeny (kilka banów i spadek PR). Proszę o ciepliwość.

Jak ktoś był zainteresowany tematem to odezwał się na priv/mail i dostał informacje o aktualnej sytuacji, zamiast płakać na forum :)

Wszystkie stare wpisy zostaną przeniesione na nowe domeny.

• 4 tygodnie później...

Witam

:hello:

Trochę to trwało ale ostatecznie katalogi zostały przeniesione na nowe domeny.

Banów nie było ale PR spadł na 0-3 więc te domeny zostały podmienione.

Aktualnie PR katalogów wygląda tak:

2 x PR5

8 x PR4

Od 1 kwietnia, i to nie żart prima aprilisowy - podwyżka cen.

Do 31.03 do godziny 24.00 obowiązuje natomiast promocja dla forum PiO:

1 multikod: 20 zł netto
5 multikodów: 60 zł netto
10 multikodów: 100 zł netto
20 i więcej: do ustalenia indywidualnie

Instrukcja zamówień:

KUP MULTIKOD

Ewentualne uwagi, zgłoszenie błędów (mam nadzieję że takich nie będzie) proszę na maila.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności