Skocz do zawartości

Wordpress Auto Approve

lament

Rekomendowane odpowiedzi

I teraz pasuje zerknąć czy nie mam ich przypadkiem w bazie i usunąć je jak najszybciej.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie lamentuj. Wątek nie jest o Twojej bazie i robionych w niej porządkach. Twoja baza, Twoja sprawa. Jak nie chcesz się z nią podzielić to zapewne nikogo to nie zainteresuje o czym piszesz.

Niestety ale blake ma rację, szczególnie vs nienaturalnych. Teraz dzielenie się ze wszystkimi DOBRYMI bazami to pomyłka.

Ludzie muszą zrozumieć, że choćby nie wiem co - nie mogą użyć disavow.

Niestety 95% nadal tego nie rozumie...

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

jak juz harvestujesz użyj opcji sprawdzania z tego roku

Lista pewnie znaleziona gdzieś w sieci, bo jak ktoś harvestuje samodzielnie to nie udostępnia tego publicznie, bo szkoda czasu i pracy.

Tym bardziej jak potrafisz harvestować dobre miejscówki a nie takie gdzie wpisów jest ponad 200k a reszta nie działa :)

A jak już faktycznie sam łowisz to weź to chociaż za pare zł sprzedawaj co by gimbaza nie zajechała tego w 12h ;)

Ludzie muszą zrozumieć, że choćby nie wiem co - nie mogą użyć disavow.

Dokładnie!!!

Używanie disavow, to kompletna bzdura. Niszczą w ten sposób każdą dobrą miejscówkę.

Najpierw dodają stronę do GWT, potem dodają po miejscówkach, a jak przychodzi powiadomienie, to podkulają ogon i puszczają zgłoszenia.

Kiedy ludzie zrozumieją, że takie działanie tylko szkodzi a nie przynosi pożytek.

Ogólnie czasy sie trochę zmieniły, kiedyś można było udostępnić trochę proxy początkującym, trochę list.. ale obecnie źle to sie kończy - zbyt dużo nieodpowiedzialnych osób, chcących działać samemu, ale bez odpowiedniej wiedzy.

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Jeżeli coś jest publicznie dostępnego i to za darmo to oczywiste jest, że nawet jak teraz samemu po cichu publikujesz komuś na plecach artykuły, prędzej czy później zostanie zaspamowane i nie potrafię zrozumieć, dlaczego tyle osób nie może przyjąć tego do wiadomości. Trudno mi jest zrozumieć wasze oburzenie, tym bardziej, że nikogo (przynajmniej z tych bardziej doświadczonych) nie podejrzewałbym o linkowanie z takich list strony docelowej. Więc o co chodzi? Publiczne darmowe listy do wasze jedyne źródło linkowania? Jeżeli tak to gratuluję!

Już od dawien dawna rzadko kto na PiO publikuje cokolwiek co bezpośrednio, bądź pośrednio może się przydać w pozycjonowaniu, a wszystkie rozmowy tutaj sprowadzają się do szkoleń, audytów, disavow i innych pierdół. Od czasu do czasu staram się to przełamać publikując jakieś części swoich prywatnych zasobów, które posiadam, aby cokolwiek wnieść dla innych, ale jak widać zupełnie niepotrzebnie.

http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe

Jest tego jeden powód: forum jest ogólnodostępne. Każdy ma dostęp do zawartości forum, w tym także pracownicy SQT

To dlaczego w sygnaturce sprzedajesz multikody? Przecieź SQT również za 25 zł netto może kupić i pobanować/filtrować/flagować wszystkie Twoje katalogi?

http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności