Skocz do zawartości

Wordpress Auto Approve

lament

Rekomendowane odpowiedzi

Przecieź SQT również za 25 zł netto może kupić i pobanować/filtrować/flagować wszystkie Twoje katalogi?

Ale on może sobie szybko domeny podmienić a publicznej domeny nikt nie podmieni i jest do wyrzucenia, czy to takie trudne do ogarnięcia?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Trudno mi jest zrozumieć wasze oburzenie, tym bardziej, że nikogo (przynajmniej z tych bardziej doświadczonych) nie podejrzewałbym o linkowanie z takich list strony docelowej. Więc o co chodzi? Publiczne darmowe listy do wasze jedyne źródło linkowania? Jeżeli tak to gratuluję!

+10

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

staram się to przełamać publikując jakieś części swoich prywatnych zasobów,

To Twoja broszka co prawda ale w tym konkretnym przypadku bardziej szkodzisz niż pomagasz . Co to tego, że kiedyś więcej było udostępnień "miejscówek" to związane było z prostym faktem - nie trzeba było tylu linków jak dzisiaj i nikt nie napierd*** linkami jak się da i gdzie się da , no i oczywiste, że nie było takich kar jak dzisiaj ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

w tym konkretnym przypadku bardziej szkodzisz niż pomagasz

Jest to mniej szkodliwe niż korzystanie z narzędzie disavow. Chyba zgodzisz się z tym? :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

To Twoja broszka co prawda ale w tym konkretnym przypadku bardziej szkodzisz niż pomagasz .

Zapewne Ty jak publikujesz coś u innych to nie szkodzisz nikomu. Każdy artykuł z tysięcy jest unikalny, wartościowy dla użytkownika napisany oczywiście z palca (bo gdzież synonimizowany) i tylko w co piątym wpisie umieszczasz jeden link wychodzący, brandowy i do domeny z minimum PR 5, tak?

http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe

Jest tego jeden powód: forum jest ogólnodostępne. Każdy ma dostęp do zawartości forum, w tym także pracownicy SQT

O nie! I po tej publikacji pracownicy SQT już biją na alarm i wycinają wszystkie wordpressy AA! W Google kod czerwony, słyszałem że nawet dzwonili do Obamy, że w siedzibie Wordpressa panuje dyktatura, mają ropę i śladowe ilości orzechów arachidowych, będzie nalot w celu zniszczenia tego szkodliwego skryptu.

Dajcie spokój, skorzystajcie albo nie, wasza broszka. Pewnie się komuś przydadzą, a jak boicie się, że zostaną zaspamowane, to - tutaj powinno paść niecenzuralne słowo opisujące głupotę takiego myślenia - przypominam, że są to wordpressy AA, które obsługuje chyba 3/4 narzędzi dostępnych na rynku i naprawdę nie powinno was to ani grzać ani ziębić, że ktoś je opublikował, bo nawet małpa zaopatrzona w harvester dałaby rade sharvestowac kilka takich wordpressów.

Także ja Ci lament dziękuję, dorzuciłem do swojej listy, nie patrząc czy już je mam czy tez nie.

w tym konkretnym przypadku bardziej szkodzisz niż pomagasz

Jest to mniej szkodliwe niż korzystanie z narzędzie disavow. Chyba zgodzisz się z tym? :)

Znacznie bardziej szkodliwe bo w krótkim okresie doprowadza do użycia diss przez panikarzy ;)

Zapewne Ty jak publikujesz coś u innych to nie szkodzisz nikomu

Staram się nie szkodzić, nie sr**ć komuś na wycieraczkę, nie śmiecić w lesie i nie szczać w miejscach publicznych ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Znacznie bardziej szkodliwe bo w krótkim okresie doprowadza do użycia diss przez panikarzy

A ja uważam, że nie jest to szkodliwe. Mozna powiedzieć, znikoma szkodliwość społeczna. ;)

Sprawdź ile adresów jest podanych, ile działa.

Uważam, że to jest bardziej szkodliwe.

Cytuję: "mam taki plik - waży kilkadziesiat megsów."

https://www.forum.opt...15#entry1279587

Myślisz, że ten plik o wadze kilkudziesięciu megsów jest w celach kolekcjonerskich? :)

No ale związek przyczynowo skutkowy jest jaki jest :

1. napierdalanka do oporu

2. info o nienaturalnych linkach

3. zgłaszanie diss

A działa sposób usuwania linków bez zgłaszania do diss??

To powinno być pierwszym i podstawowym działaniem , niestety u nas jest na odwrót bo jak jeden z drugim nasrał automatem to potem już się nie chce siedzieć i dłubać ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności