Skocz do zawartości

Hej, proszę o ocenę

Linksys

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie mało przejrzyste i brakuje jakiegoś ładu na tej stronie. Na dodatek przy rozdzielczościach ekranu (2048x1536 - 1024x768) strona jest rozciągnięta na całe okno przeglądarki, ale (testowane w operze, w IE działa poprawnie) tło z budynkami nie jest powtarzane. Wyświetla się tylko raz na dodatek po prawej stronie. Natomiast przy rozdziałce 800x600 w/w tło nachodzi na napis moje-m.pl. Ponadto 3 błędy na stronie wg validator.w3.org. Imho można nieco lepiej rozwiązać rozmieszczenie poszczególnych boksów (m.in usunięcie niepotrzebnych odstępów), co nada stronie pewnej spójności.

Rozkład modułów na stronie nieergonomiczny.

Moduły sie zozjeżdzają, wprowadzając zamieszanie.

Faktycznie przy wiekszych rozdzielczościach ciezko coś znaleźć.

Formularz wyszukiwania zbyt złożony - warto zastanowić się nad podzialem formularza na 2 cześci: podstawowe info (2-3) i rozszerzone wyszukiwanie (tak jak jest)

W szczegołach ogłoszenia nie ma żadnych istotnych dodatkowych informacji. Przy wyświetlaniu listy ogłoszeń z danej dzielnicy warto byłoby wyswietlić podstawowe informacje - cena, dzielnica, ilośc pokoi. Reszta po wejściu na szczegoły. Bedzie składniej wyglądac. Zobacz www.gratka.pl dość funkcjonalnie zrobione.

Najbardziej martwią mnie błedy przy zmianie rozdzielaczośći - tam się wszystko rozchodzi, nachodzi itd..

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności