Skocz do zawartości

Flagowanie domen - temat zbiorczy

Hermit90

Rekomendowane odpowiedzi

nadchodzi era content marketingu i prawdziwego seo.

Praktycznie nie dostaje powiadomień a jak juz to mam je w du**e, nie potrzebuje też 100gb plików dla podpi***ania ktore tłumacze tym ze mi linka nie chcą usunąć gdzie wczesniej pchałem je tysiąćami a ruch mi rośnie - co robie źle?

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Znaczy praktycznie nic nie robisz, tak więc po co pytanie ? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

mam je w du**e,

Rozumiem, ze potrafisz ten punkt widzenia wyjaśnic klientowi z mocnym brandem nie robiąc mu 301 co chwilę ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

mam wrażenie, że czytam o tym tutaj od co najmniej 4 (a może i więcej) lat. deja vu?

O ile w poprzednich latach staliśmy nad przepaścią to w tym roku poczyniliśmy ogromny krok naprzód :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Rozumiem, ze potrafisz ten punkt widzenia wyjaśnic klientowi z mocnym brandem nie robiąc mu 301 co chwilę

Nie linkowałem wszedzie gdzie dali za darmo albo kosztowało 2 zł za 100 katów wiec teraz nie musze płakać komuś na maila zeby łaskawie skasował linka albo tworzył 'gigabajtowy' plik do DT.

Znaczy praktycznie nic nie robisz, tak więc po co pytanie

Gdzie mi zależy mam kontrole nad swoimi linkami. I czytaj uważnie -> 'a ruch mi rośnie'. I jak nie wyczułeś ironii może czas więcej czytać książek.

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

może czas więcej czytać książek.

I tu masz rację, czas wrócić do klasyki, do lektur pisanych z sensem ;)

może czas więcej czytać książek.

I tu masz rację, czas wrócić do klasyki, do lektur pisanych z sensem ;)

Zacznijmy więc od Ojca Chrzestnego ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zacznijmy więc od Ojca Chrzestnego

Rodzinka się powieksza ?? Dzieki za zaszczyt , cholera bedę musiał iść do spowiedzi ? :D

nawet naturalne lądują w ostrzeżeniach.

Ja bym nie myślał kategorią zły/dobry link :) wydaje się ze chodzi o coś zupełnie innego w tych powiadomieniach al emusze jeszcze zobaczyć kilka "dobrych" witryn aby mieć pewność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności