Skocz do zawartości

Ciekawy przykład linkowania w Gazeta.pl

lojtas

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Jak myślicie, co by zrobiło Google jakby zobaczyło na naszej stronie taki link w treści jak w tym artykule:

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14618851,Liceum_ewakuowane__30_osob_w_szpitalu__Ktos_rozpylil.html#BoxWiadTxt

Chodzi o podlinkowane słowo "Duda", które w artykule jest nazwiskiem burmistrza Kolna a link prowadzi do notowań spółki Koncernu Mięsnego Duda SA w serwisie wyborcza.biz

Czyżby wytyczne Google nie dotyczyły wszystkich?

Ja nie kożystam z SWL a dostałem powiadomienia o ręcznych filtrach :) Jakiś czas temu pisałem, że wbrew temu co bredzi gugiel są jednak równi i równiejsi, a do tego kłamią jak z nut. Myślę, że od siebie powinni zacząć najpierw zmiany jeśli chodzi o pojęcie oszustwa. Czasem te łgarstwa są tak naiwne, że wręcz śmieszne. Jak chociażby o tym, że nie pozycjonowanej sztucznie witrynie konkurencja nie jest w stanie zaszkodzić albo, że linki z wartościowych katalogów czy blogów nie szkodzą hahahaha Przynajmniej przestali by się kompromitować i wprost powiedzieli by że nie chodzi im o rzadne lepsze wyniki wyszukiwania, które są duzo gorsze niż jeszcze rok temu, a że chodzi im o zmuszenie ludzi do kupowania reklam adwords :) Te bajeczki ich sa bardziej naiwne niz tre opowiadane przez rządzących w Polsce od kilkudziesięciu lat. No ale może właśnie, że rządzący mają więsze doświadczenie umieją lepiej kłamać ? :)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Przy okazji zapytaj o https://googlepolska.blogspot.com :D

Była o tym mowa. jest wątek .

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności