Skocz do zawartości

Migracja z PKSI 1.5 na ... ?

gaijin

Rekomendowane odpowiedzi

Jeden z moich katalogów postawionych na skrypcie PKSI w wersji 1.5 wymaga pilnej migracji do bardziej wydajnego rozwiązania opartego na MySQL. Potrzeba wiążę się z dynamicznie wzrastającą liczbą odsłon ( w tej chwili ponad 20 k dziennie). Czy ktoś już przerabiał taką procedurę ? Jeśli tak, to do jakiego skryptu ? Mile byłby widziany wbudowany automatyczny import z bazy skryptu PKSI.

Odpytywałem wyszukiwarkę i forum, ale nie znalazłem dosłownie niczego na interesujący mnie temat.

Też miałem podobną sytuację i udało się troszkę przyciąć boty. jeśli masz ochotę, to mogę zobaczyć czy u Ciebie, czy też zadziała moje rozwiązanie :)

Analiza statystyk dostarcza informacji, że ruchu na domenie nie generują roboty. Katalog ma odpowiednie zabezpieczenia. Mimo tego, bardzo chętnie zapoznam się z Twoim rozwiązaniem problemu z botami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności