Hakerke Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Hej, moja strona hackingham.com najnowszy wordpress moj theme to orizon mam taki problem ze usunalem juz wszystkie naglowki h1 (bo szablon byl anty seo i nawet zakladki menu byly h1) ale nie moge usunac ostatniego.. czyli tego 403 forbidden nginx, ktory powstal sam z siebie na dole strony. wiecie jak to usunac? :/ wiem ze to sie robi samoistnie z 3 powodow - strona haknieta - spiratowany szablon - niekompetencja tworcow a szablon bardzo mi sie podoba i nie moge zapobiec powyzszym czynnikow dlatego czy wie ktos moze jak to usunac? przejechalem wszystkie pliki w theme editor wordpressa przez ctrl+f i szukalem h1 oraz tego forbidden i nie znalazlem, wiec albo to jest gdzies indziej (w co watpie), albo jest to efekt tego ze cos z mojego bloga bierze cos z jakiejs strony, a strona padla albo zmienila ustawienia i juz nie moze tego wziac, stad bląd. jakby ktokolwiek wiedzial jak to usunac to niech da znac bede bardzo wdzieczny... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziki_rysio_997 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Pewnie gdzieś jest "stuknięcie" po zewnętrzną zawartość. Może poszukaj po czymś w stylu: curl, fsockopen, flie_get_contents i inne metody/biblioteki używane w PHP do robienia requestów. Clusteric Auditor | Synonimizator tekstu Synoglota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakerke Opublikowano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 oo dzieki jestes znakomity znalazlem w footer.php curl jqury jakies, dobre sobie, z reszta czytalem o tym w internecie, ale myslalem ze u mnie jest ok. no nic, temat wyczerpany jeszcze raz dzieki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.