Skocz do zawartości

ocena katów i precli po wzg. przydatności

Strucel

Rekomendowane odpowiedzi

... które teraz są co do jednego oflagowane.

Podziel się wiedzą ze mną małym szaraczkiem.

Skąd wiesz, że wszystkie domeny masz "oflagowane"?

Z góry dziekuję za rzeczową i konkretną odpowiedź.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bo je sprawdziłem?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Bo je sprawdziłem?

Organoleptycznie...?

Czy to tylko podejrzenie?

Zanim tak będziecie drążyć temat wyjaśnijcie sobie może co znaczy 'oflagowane' - jaka jest teoria jednej strony i drugiej w tym zakresie :)

Po drugie jak widać nie znajdziecie wspólnego mianownika bo jeden zajmuje się stronkami 'na chwilkę' a innym zależy na długim żywocie pozycjonowanych witryn.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ta, każdy, kto analizuje 3 domeny będzie miał nieprawdziwe teorię i definicję i będzie wypisywał głupoty.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ta, każdy, kto analizuje 3 domeny

i jak zawsze przechodzimy do dyskusji kto ma dłuższego :)

tak, żeby nawiązać do tematu, to moim podstawowym (nie jedynym) parametrem jest to czy dodają tam automaty czy nie....

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

W prawym górnym rogu ma animowanego gifa flagi ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

to czy dodają tam automaty czy nie

A do czego automaty nie mogą dodać? Nie ma takiej strony do której jak masz możliwość dodania ręcznie nie mógłbyś dodać automatem, jest tylko taka różnica, że nie wszystkie leszcze mają te automaty.

kto ma dłuższego :)

No bo to tak niestety wygląda, że jak nie analizujesz co najmniej kilkuset domen to nie wyciągniesz żadnych wniosków.

Ta, każdy, kto analizuje 3 domeny będzie miał nieprawdziwe teorię i definicję i będzie wypisywał głupoty.

Rozwiń swoją firmę i analizuj więcej. Wówczas będziesz miał bardziej wiarygodne dane.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Katalogi są oflagowane (m.in. wyzerowany PR) za linki wychodzące z widgetów "promowane linki", które google mógł potraktować jako rotacyjny SWL.

Katalogi, które nie mają tych widgetów mają się dobrze nawet jeżeli są wpięte do grupy katalogów wraz z tymi oflagowanymi.

Ostatnio dostaję dużo próśb o usunięcie wpisów z katalogów. Często pytam się czy przyczyną jest powiadomienie i czy w przykładowych linkach są te z katalogów.

Nie dostałem jeszcze odpowiedzi potwierdzającej.

jest tylko taka różnica, że nie wszystkie leszcze mają te automaty.

Jedyna różnica jest taka, że niektórzy korzystają z automatu który się nazywa mózg a inni nie. Gwarantuje Ci , że jest mnóstwo skryptów do których automat nie doda i dziwię się, że taki "nie leszcz" tego nie wie :D

PS

mam parę katalogów do których "grube leszcze" próbują automatami już drugi rok coś dodać i prędzej się zesrają niż dodadzą

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności