Skocz do zawartości

ocena katów i precli po wzg. przydatności

Strucel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wszystkie darmowe?

Tak, wszystkie darmowe, po prostu konstrukcja formularza wyklucza dodanie. Mogą sie jedynie zarejestrować bo jest to skrypt oparty na WP i po rejestracji ani nie dodadzą wpisu ani artykułu ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Gwarantuje Ci , że jest mnóstwo skryptów do których automat nie doda

Gwarantuje CI, że do każdego skryptu są już automaty o których nawet nie słyszałeś.

wszystkie darmowe, po prostu konstrukcja formularza wyklucza dodanie

:D Cytat roku.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Gwarantuje CI, że do każdego skryptu są już automaty o których nawet nie słyszałeś.

spróbuj dodać do pierwszego lepszego np. tego

https://demos.appthemes.com/vantage/

PS.

bajek nie słucham, bez urazy ale Twoja wiedza ogranicza się do "grypy katalogów" jak osiągniesz wyższy poziom to będziemy mogli merytorycznie pogadać a póki co produkuj dalej te bajki z mchu i paproci ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Mi się nie udało - HTTP 500

To zabezpieczenie działa również na dodawanie z palca?

Działa to też na zasadzie odpowiedniej konfiguracji WP dajesz możliwość dodawania tylko po rejestracji, jak już wcześniej pisałem , automat potrafi jedynie zarejestrować się w serwisie ale potem żaden automat nie potrafi wybrać odpowiedniej opcji .

Z palca przecież możesz dodawać wszędzie ;)

Do strony o którą właściciel dba ?

To też jest jedna z metod ;)

To zabezpieczenie działa również na dodawanie z palca?

Oczywiście że tak :)

Do strony o którą właściciel dba ?

Czy dodanie ręczne jest w czymś lepsze niż z automatu? Oprócz tego, że zajmuje więcej czasu?

Czyli rozumiem, że właściciele wiedzą kto dodał ręcznie a kto z automatu? :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Czyli rozumiem, że właściciele wiedzą kto dodał ręcznie a kto z automatu?

Ci posługujący się rozumem tak , "grubym leszczom" nie ma gdzie wpaść myśl, że istnieje coś takiego jak "czas interakcji" - zresztą na tym też opiera się część zabezpieczeń - na sprawdzaniu ile czasu trwa wypełnienie formularza / logowanie itp.

Tyle z przedszkola ;)

Wszystko można obejść, ale tylko grube leszcze to potrafią.

Jak już pisałem, jeżeli gdziekolwiek można dodać wpis ręcznie to tak samo można dodać go automatem, trzeba tylko napisać odpowiedni automat.

Czyli rozumiem, że właściciele wiedzą kto dodał ręcznie a kto z automatu? :D

Twój zakres postrzegania jest taki jak kierowcy w T34 i patrząc z tej perspektywy każdy czołgista przyzna Ci rację (sporo tu ich jest)....

Jeśli naprawdę nie zrozumiałeś co miałem na myśli, to trudno (a nawet lepiej :) ).

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Beer, nie zakumałeś ironii :(

Przy próbie dodania, skrypt się wywalił błędem wewnętrznym serwera.

No chyba, że tak ma być.

Przecież to demo :)

Niedługo będę stawiał "wypasiony" katalog na tym skrypcie jak mi skończą pisać cykl artykułow do niego także rzucę na pożarcie automatom :D

trzeba tylko napisać odpowiedni automat.

To napisz i skończ pieprzyć farmazony w stylu co by było gdyby babcia miała wąsy ...

aha i dla przypomnienia

Tyle w całej tej kwestii ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności