Skocz do zawartości

ocena katów i precli po wzg. przydatności

Strucel

Rekomendowane odpowiedzi

Puściłem Ci na PW jeden adres, spróbuj tam dodać ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A co za problem dodać do automatue delay? Fora oparte na bodaj yef'ie z tego co pamietam maja opcje 30 sekundowej blokady i jakoś nie ma specjalnego problemu zeby tam sie rejestrowac...

edit: inna sprawa czy warto poswięcac dużo czasu na pisanie automatu gdzie link jest mizerny a kopii skryptu 5 ...

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Oczywista oczywistość, tylko na uj pierniczyć farmazony, że wszystko już jest i wszystko można automatem. Dodatkowo tak czy inaczej wszystko działa w dwie strony , można napisać automat i równie dobrze można go zablokować bez problemów i tak to się kręci ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Katalogi są oflagowane (m.in. wyzerowany PR) za linki wychodzące z widgetów "promowane linki", które google mógł potraktować jako rotacyjny SWL.

Katalogi, które nie mają tych widgetów mają się dobrze nawet jeżeli są wpięte do grupy katalogów wraz z tymi oflagowanymi.

Skąd ta pewność, że google mogło (słowo klucz) traktować widget jako rotacyjny SWL? Właściciele wp-katów (z blejkusiem na czele), mają swoje ciekawe teorie.

Standardowa śpiewka - grupy katalogów mają się dobrze. Szkoda tylko, że 99/100 wp-katów blejkusia ma PR 0, a 124/126 wp-katów kursora też ma PR 0 (i to już po podmianie co najmniej jednej domeny). Szkoda, że domena pr0.pl jest zajęta, bo moglibyście połączyć siły i stworzyć jeden super mocny team (nie zapomnijcie o Achil'u).

traktować widget jako rotacyjny SWL?

Wskazywał na to m.in. Kaspar jak przyszła firma Money na forum Google i wskazał widgety jako szkodliwe.

Nie wiem tylko czy taki głos w dyskusji Wam wystarczy.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

a ja sobie zrobię test na prostą frazę z użyciem seoków i precli, oczywiście swoich. Wiadomo że mój głos nie będzie wiarygodny ale, w ciągu ostatnich kilku miesięcy dostałem z grupy seokatalogów 1 prośbę o skasowanie wpisów.

Z grupy precli dostałem ich kilka (poniżej 10).

Co jakiś czas sobie podpinam losowe domeny pod GWT i jeszcze nie trafiłem na powiadomienie o linkach wychodzących. Więc raczej sam skrypt o tym nie przesądza.

ps. zastanawia mnie to że duże agencje wciąż kupują multikody, może ktoś bardziej rozgarnięty mi wyjaśni po co wydają kasę?

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

dostałem z grupy seokatalogów 1 prośbę o skasowanie wpisów

A liczyłeś ile razy zgłosili do disallow ? ;)

nie liczyłem Beer, ale PR nie zmienił się od grudnia

więc zerowanie mnie nie dotknęły, co oczywiście jeszcze o niczym nie przesądza

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

szczelam: pierdyliard

e tam, to już w srylialdach jest liczone.

A ja testa zrobiłem parę dni temu, jak będę miał wyniki to napiszę :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności