Skocz do zawartości

ocena katów i precli po wzg. przydatności

Strucel

Rekomendowane odpowiedzi

Jak chcesz coś wartościowego to proszę :

...

Zgłoszone po wielokroć przez klientów, ktorzy nie chcieli się męczyć i bawić w prośby o usunięcie linków ... ot takie proste podejscie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja testa zrobiłem parę dni temu, jak będę miał wyniki to napiszę

Rozumiem, że testy będą trwały jakiś rok ? Bo wiesz, teraz strone łatwo jest wbić w jakieś topy ale trudniej utrzymać pozycje dłużej ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

ps. zastanawia mnie to że duże agencje wciąż kupują multikody, może ktoś bardziej rozgarnięty mi wyjaśni po co wydają kasę?

To chyba proste. Jak sie nie umie pozycjonować niczym innym jak katalogami i preclami to czego od tych agencji wymagasz?

Niekoniecznie - kataloguja zapleczówki lepszego sortu (czasem dobrego).

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

:) dobre zaczyna się :)

Zaczeło sie już dawno , teraz mamy tego efekty

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Raczej stawianie głupot :D no i fakt , potem pisanie o tych głupotach :D

Po prostu niektórzy są ograniczeni, nie zdając sobie sprawy, że coś co było kiedyś skuteczne powielane prawie kropka w kropkę w pierdyliardy skutecznym być przestaje , ba nawet nie to, że przestaje być skutecznym to jeszcze może szkodzić ...

ps. zastanawia mnie to że duże agencje wciąż kupują multikody, może ktoś bardziej rozgarnięty mi wyjaśni po co wydają kasę?

To chyba proste. Jak sie nie umie pozycjonować niczym innym jak katalogami i preclami to czego od tych agencji wymagasz?

Niekoniecznie - kataloguja zapleczówki lepszego sortu (czasem dobrego).

Sądzę, że niewiele jest takich Agencji. MIałem okazje oglądać czym niektóre agencje seują i jaki kit wciskaja klientom i naprawdę wiele firm zatrzymała się na etapiesprzed 4-5 lat temu.

naprawdę wiele firm zatrzymała się na etapiesprzed 4-5 lat temu.

Zgadza się, ponad 90% firm SEO robi to na zasadzie "ile ojczyzna dała i gdzie tylko dała" .... :D

Bo wiesz, teraz strone łatwo jest wbić w jakieś topy

:D Test dotyczy odwrotnej sytuacji.

PS. Wydawało mi się, że w tym temacie wczoraj dość obszernego posta napisałem, ale gdzieś wyparował...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jak chcesz coś wartościowego to proszę :

pokazywarka.pl/v7pufa/

Zgłoszone po wielokroć przez klientów, ktorzy nie chcieli się męczyć i bawić w prośby o usunięcie linków ... ot takie proste podejscie.

Zgłoszone bo dałeś tę listę publicznie na seowcach. Ot takie podejście.

Dziwię się, że wytrzymałeś aż do dzisiaj aby dać to na PiO.

Bardziej myślę , że jest to skutek a nie przyczyna.

Przyczyna tak naprawdę jest jedna - lenistwo

zgłaszających którzy lecieli po całości

tych co nasrali tymi katalogami i teraz maja w d....e prośby o usunięcie linku

Zgłoszone bo dałeś tę listę publicznie na seowcach. Ot takie podejście.

Dziwię się, że wytrzymałeś aż do dzisiaj aby dać to na PiO.

Jak to łatwo napisać "bo TY zgłosiłeś" - prawda ?

Oj tam, dobre katalogi Zgredzika też już się mielą w tych maszynkach z niejednego konta zgłaszane a przecież to podobno miało nie szkodzić, przynajmniej tak prekursorzy zrzekania się linków twierdzili parę miesięcy temu.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności