Skocz do zawartości

ocena katów i precli po wzg. przydatności

Strucel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co prawda dyskusja w tym topicu już dawno nie jest na temat (surprise surprise), ale kiedyś stworzyłem taki wątek, gdzie wrzuciłem kryteria oceny katalogów:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/122217-kryteria-oceny-katalogow/page__hl__%2Bkryteria+%2Boceny

jak tu jest jeszcze ktoś kogo to interesuje to zapraszam ;D

To czemu ma służyć ta lista, którą tak mozolnie tworzyłeś?

Sadzę, że gdyby zgred miałby opublikować swoją listę to była by ona X 20 minimum :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Sadzę, że gdyby zgred miałby opublikować swoją listę to była by ona X 20 minimum :D

żeby tylko ... tę listę dostarczyło mi dwóch klient. Jednemu udało się usunąć wpisy, drugiemu nie...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@Beer, ta lista również jest jego.

Szczerze to mi to kalafiorem ;)

ale

przydała by się opcja usuwania wpisu przez samego klienta po zalogowaniu i tyle...

weźcie to pod rozwagę bo na rynku coraz popularniejsza jest usługa SEOczyszczenia i disallow bedzie rósł w postępie geometrycznym ...

Swoja drogą musze coś o tym napisać bo sytuacja jest przezabawna ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

SEOkowi i innym katom przydała by się opcja usuwania wpisu przez samego klienta po zalogowaniu i tyle...

W wp-kat logujesz się, klikasz kosz i masz usunięty.

o ile klient nie jest leniem - niestety.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

SEOkowi i innym katom przydała by się opcja usuwania wpisu przez samego klienta po zalogowaniu i tyle...

Po uiszczeniu opłaty x2 cena multikodu

Kursor zrobisz opcję?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Po uiszczeniu opłaty x2 cena multikodu

Kursor zrobisz opcję?

Nie uznaję opłat za usunięcie :)

@Beer, ta lista również jest jego.

Szczerze to mi to kalafiorem ;)

Jakoś mnie to nie dziwi.

ustal wersję sam ze sobą

Jeśli chcesz mi coś zarzucić napisz to proszę wprost zamiast kryć się po zakamarkach.

Nie mam nic do twojego skryptu, jeżeli jest z nim problem to leży to tylko po stronie zarządzających katalogami. Do tego dochodzi chciwość? (nie umiem znaleźć delikatniejszego określenia) uwidoczniona niechęcią usuwania wpisów i żądaniem za to kolosalnych pieniędzy - 1000 wpisów - 1000 zł ... nikt tyle nie zapłaci - woli wrzucić wszystko do disavow z tym spotykam się już w co 3cim rozpatrywanym przypadku. Amen.

Zgred, wyjaśnij mi: skoro to lista, z której wg Ciebie nie można usunąć wpisu to dlaczego są tam wszystkie WP-Katy, które rzekomo znalazłeś na PiO?

Włącznie z tymi (czyli wszystkimi z tej listy), w których usunięcie wpisu to zalogowanie się, kliknięcie kosz.

Jeżeli wpisy są w całej grupie - wysłanie formularza kontaktowego i w ciągu godziny nie ma tych wpisów.

Ja tak robię a jednak na liście są moje WP-katy?

Edycja:

I nie pobieram za to opłat.

zgred@ kursor@

"Do tego dochodzi chciwość?"

"uwidoczniona niechęcią usuwania wpisów i żądaniem za to kolosalnych pieniędzy"

Moim zdaniem symboliczna opłata powinna być z jakiej racji mam marnować swój czas na usuwanie wpisów.Bo komuś się nie chce...

Może taką opłatę uwzglednić już przy zakupie kodu :) i po kłopocie .....hehehehehee

Tłumaczenia przysięgłe z języków: rosyjski, ukraiński, gruziński.

link zdjęty :) Zdjąłem linki z profilu do swoich katalogów info priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności