Skocz do zawartości

ocena katów i precli po wzg. przydatności

Strucel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jednak dyskusja nie o tym.

Racja, bo dyskusja jest raczej o powielaniu (niemalże dokładnie) jednej rzeczy w setki czy tysiące. Z czego 99% powielających nie zadaje sobie nawet trudu wprowadzenia drobnych zmian (no bo byłyby kłopoty z multi srulti) .

Najśmieszniejsze jest to, że ci którzy napierdalają ten skrypt na zasadzie klonów setkami sami śmieją się z jakości koszulek made in China (również napierdalanych w pierdyliardach i również sprzedawanych za grosze)

Jeżeli nie dziwi niektórych z was chińskie badziewie to skąd zdziwienie i oburzenie własnym wyrobem ?? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

skąd zdziwienie i oburzenie własnym wyrobem ?? :D

zacytuj mi to moje zdziwienie

ja się dziwię temu co się dzieje z branżą

jeszcze kilka miesięcy temu wystawianie czyjegokolwiek zaplecza było czymś niestosownym, nagannym

teraz moderatorzy robią listy instalacji poszczególnych skryptów i wystawiają je publicznie, zgroza

robią listy instalacji poszczególnych skryptów i wystawiają je publicznie

Nic tylko wyciągnąć zaplecze takiego delikwenta na światło dzienne i też wystawić publicznie. Je8st takie przysłowie: Kto pod kim dołki kopie, ten sam w nie wpada.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

zacytuj mi to moje zdziwienie

Widzisz jak to jest z nadinterpretacją ;) jak to mówią uderz w stół .....

robią listy instalacji poszczególnych skryptów

Jak wyżej, nie dociera do Ciebie, że nie chodzi ani o twórców oprogramowania ani o tych co dodają (bo oni dodają wszędzie gdzie się da) tylko o tych którzy "stawiają" i nadzorują (a właściwie nie nadzorują) to co postawili i ograniczają się do powielenia kategorii układu strony i całej masy rzeczy.

Google ewoluuje siła rzeczy bo (bez urazy) ale nie jesteś pępkiem wszechświata ze swoim skryptem takich jak Ty są też tysiące a więc w postępie geometrycznym rosną zasoby netu i kolesie z korpogoogle muszą to jakoś ogarniać a ogarniają po najmniejszej linini oporu tnąc zasoby do ogarniania

Do niektórych nie dociera , że coś co miało kiedyś jakąś tam wartość obecnie jest zwykłym śmietnikiem , rozumiem trudno wymyslić coś nowego i trudno poświęcić parę godzin aby zrobić coś co wygląda przynajmniej inaczej bo i tak masa jeleni kupi multikody a potem sie dziwicie, że jelenie zgłaszają na potęgę ??

Skąd te zdziwienie skoro napierdalacie peany pochwalne o skuteczności (gó**o warte testy) dodania strony do pierdyliardów śmietników ??

Ja pierd**** hipokryzja podobna jak na forum klakierów :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja pierd**** hipokryzja podobna jak na forum klakierów :D

Dzisiaj chyba jeszcze nic tam nei pisałeś :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie pisze tam od dłuższego czasu i nie zamierzam - focha szczeliłem i uj :D

Co do meritum to można podsumować takim słynnym cytatem odnoszącym się do II Wojny Światowej:

"Ludzie ludziom zgotowali ten los..." czy jakoś tak. No i skończyło sie babci sranie , trzeba kombinować inaczej :D

Z tymi stołem masz rację.

Gdzie ktoś napisze o wystawianiu zaplecza od razu przychodzisz z poparciem.

Jak to do mnie to gratuluje spostrzegawczości :D (spostrzegawczość i analiza jest b. ważna w SEO) :D

Wracając do tematu .

Katalogowanie oraz preclowanie jest to forma pozycjonowania dla ubogich lub masochistów .

Pewnie, że jest kilkadziesiąt katalogów wartych uwagi ( no może trochę wiecej), a reszta jest to klasyczne wielkie G.... tworzone tylko i wyłącznie po to, aby osoba tworząca grupę mogła zarobić parę złotych na chleb z szynką . Zazwyczaj po roku tych katalogów nie ma, a jak są to ich wartość jest żadna

Teraz niektórzy, jak Lesiu chwalą się donoszeniem na forum i nie budzi to niczyjego zgorszenia

Gwoli ścisłości - nie donoszeniem na forum, a raportowaniem sztucznego podbijania sobie wątku. Sam zresztą przyznałeś się do tego:

z grubsza gdyby się na siłę dopatrywać można by tą decyzję uznać, więc to ścierpiałem

Mogę się mylić, ale do tego chyba służy link "raportuj" pod każdym postem na PiO, by nie było tu burdelu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności