Skocz do zawartości

Pozycjonowanie strony głównej i podstron

rissah

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam takie pytanie. Czy linkowanie do strony głównej na anchory, czyste linki czy itp., z uwzględnieniem nowych wytycznych, przy dość dużym zróżnicowaniu anchorów, przekłada się na pozycje podstron? Jeśli np. pozycjonuję stronę główną na frazę "abc", to podstrona, która akurat dotyczy tej frazy również nabiera mocy? Link do podstrony prowadzi również ze strony głównej. Podstrony oczywiście też są linkowane (nie wszystkie, nieregularnie, w większości na czysty adres podstrony bez anchorów, tak żeby wyglądało chaotycznie i naturalnie).

I jeszcze jedno, czy linkowanie strony głównej i nabieranie przez nią mocy ma ogólny wpływ na moc podstron, nawet tych, które nie dotyczą tematyki, na jaką akurat strona główna jest linkowana?

jeśli linkujesz stronę główną to strona główna nabiera mocy. to czy moc jest przekazywana na podstrony zależy od tego jak sobie zrobisz linkowanie wewnętrzne

Usługi seo, zaplecze, link building, copywriting e-reklama

Najlepszy program partnerski, do 40 procent prowizji od każdej sprzedaży - sprawdź tutaj

Artykuł na podstronie o zupełnie innej tematyce niż linki prowadzące do strony głównej nie będzie wysoko w wynikach wyszukiwania.

Rozwiń swoją jakże "błyskotliwą" myśl bardzo proszę..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Mam takie pytanie. Czy linkowanie do strony głównej na anchory, czyste linki czy itp., z uwzględnieniem nowych wytycznych, przy dość dużym zróżnicowaniu anchorów, przekłada się na pozycje podstron?

Tak

I jeszcze jedno, czy linkowanie strony głównej i nabieranie przez nią mocy ma ogólny wpływ na moc podstron, nawet tych, które nie dotyczą tematyki, na jaką akurat strona główna jest linkowana?

Tak

Artykuł na podstronie o zupełnie innej tematyce niż linki prowadzące do strony głównej nie będzie wysoko w wynikach wyszukiwania.

Bzdura

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Beer śledzę PiO od niedawna, jednak przez te dwa lata napisałeś jeden post(który zauważyłem) który powinien być przypięty, akurat o linkowaniu wewnętrznym. Zrób infografikę. Sam ją podlinkuję na linkowanie wewnętrzne.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Po co ? Toż wszystko jest podane na tacy w pdfie korpogoogle ;) i na tej podstawie można tylko dodać pare myków i jest ok ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności