rissah Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Witam Mam takie pytanie. Czy linkowanie do strony głównej na anchory, czyste linki czy itp., z uwzględnieniem nowych wytycznych, przy dość dużym zróżnicowaniu anchorów, przekłada się na pozycje podstron? Jeśli np. pozycjonuję stronę główną na frazę "abc", to podstrona, która akurat dotyczy tej frazy również nabiera mocy? Link do podstrony prowadzi również ze strony głównej. Podstrony oczywiście też są linkowane (nie wszystkie, nieregularnie, w większości na czysty adres podstrony bez anchorów, tak żeby wyglądało chaotycznie i naturalnie). I jeszcze jedno, czy linkowanie strony głównej i nabieranie przez nią mocy ma ogólny wpływ na moc podstron, nawet tych, które nie dotyczą tematyki, na jaką akurat strona główna jest linkowana? SPD SZKOLENIA - certyfikowany kurs kadr online Kurs płac z zaświadczeniem MEN Porady prawne i prawo w pigułce - www.poradynacodzien.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santer Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 jeśli linkujesz stronę główną to strona główna nabiera mocy. to czy moc jest przekazywana na podstrony zależy od tego jak sobie zrobisz linkowanie wewnętrzne Usługi seo, zaplecze, link building, copywriting e-reklama Najlepszy program partnerski, do 40 procent prowizji od każdej sprzedaży - sprawdź tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemysław Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Artykuł na podstronie o zupełnie innej tematyce niż linki prowadzące do strony głównej nie będzie wysoko w wynikach wyszukiwania. Rzetelny ranking lokat - porównanie oprocentowania depozytów bankowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saczek Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Generalnie moc ze strony głównej płynie po części do podstron, ale to właśnie zależy od linkowania wewnętrznego. Blokowisko oszczędza - blog o oszczędzaniu pieniędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Artykuł na podstronie o zupełnie innej tematyce niż linki prowadzące do strony głównej nie będzie wysoko w wynikach wyszukiwania. Rozwiń swoją jakże "błyskotliwą" myśl bardzo proszę.. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Mam takie pytanie. Czy linkowanie do strony głównej na anchory, czyste linki czy itp., z uwzględnieniem nowych wytycznych, przy dość dużym zróżnicowaniu anchorów, przekłada się na pozycje podstron? Tak I jeszcze jedno, czy linkowanie strony głównej i nabieranie przez nią mocy ma ogólny wpływ na moc podstron, nawet tych, które nie dotyczą tematyki, na jaką akurat strona główna jest linkowana? Tak Artykuł na podstronie o zupełnie innej tematyce niż linki prowadzące do strony głównej nie będzie wysoko w wynikach wyszukiwania. Bzdura Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania .... Moja fotografia kulinarna Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medox Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Beer śledzę PiO od niedawna, jednak przez te dwa lata napisałeś jeden post(który zauważyłem) który powinien być przypięty, akurat o linkowaniu wewnętrznym. Zrób infografikę. Sam ją podlinkuję na linkowanie wewnętrzne. https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawapsychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.plInteresuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze i psycholodzy z uprawnieniami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Po co ? Toż wszystko jest podane na tacy w pdfie korpogoogle i na tej podstawie można tylko dodać pare myków i jest ok Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania .... Moja fotografia kulinarna Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.