Skocz do zawartości

Katalogowy informator

Siciliano

Rekomendowane odpowiedzi

Zwracam się do Was z takim dość skromnym pytaniem. Czy bylibyście zainteresowani pojawieniem się Waszego katalogu/precla w Informatorze Katalogowym, gdzie poza podstawowymi danymi zestawione byłyby ceny dodawania wpisu w różnych wariantach? To nie miałby być katalog stron tylko swoisty przewodnik po katalogach.

Potrzebujesz linków? Pisz!

Tylko jak wyobrażasz sobie aktualizację takiej listy. Zajmujący się tą tematyką są zazwyczaj mocno zarobieni, więc na ich zaangażowanie nie ma co liczyć. Napiszesz automat do zczytywania tych danych?

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Jeśli właścicieli tych katalog i grup wyraża na to zgodę to oczywiście miało by to sens, nawet jakieś płatności mikro można by było zrobić za korzystanie z serwisu lub sprzedaż kodów online.

Ale będą na pewno tacy co nie życzą sobie aby ich katalogi (grupy) byli w takich spisach.

MaxPan idea jest taka, że nikogo bym nie uszczęśliwiał na siłę. Kto chce, to się zgłasza, innej opcji bym nie widział. Od niedzieli się za to będę mocniej brał, póki co jest zarys przygotowany. Nie liczę na żadne z tego finansowe profity, bardziej ma to być ogólnodostępny przewodnik. Co do sprzedaży kodów to sami właściciele grup musieliby się wypowiedzieć, czy takie rozwiązanie też by im odpowiadało.

Jest taka jedna znana strona, której nazwy nie pamiętam (katalogiseo.info :D)

Przydatność? Względna.

Jedyne co mi przychodzi na myśl to zysk z reklam, chociaż myślę, że i tak za wiele nie będzie. Może i nie jestem mistrzem zarabiania na stronach, jednakże mam dużo pomysłów co ciekawego można zrobić co nam wszystkim przyniesie korzyści.

Kris_set no dobrze, tylko, że tam masz tylko wrzucone same katalogi. A ja chcę zebrać nie tylko katalogi do kupy, ale także skrypty, na których są one postawione. Może się nawet pokuszę o opis narzędzi do katalogowania jak jakieś zakupię.

Przecież nie wszystko co darmowe i tworzone z pasji jest złe. Może kiedyś zrodzi się pomysł na zarobek. Swój katalog też napisałem kiedyś dla sportu. Teraz katalog zarabia na wpisach a i skrypt udaje się sprzedać. Więc jeśli masz pomysł i chęć to do roboty!

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Roki a Ty byłbyś zainteresowany opisaniem swojego skryptu?

Także takie info do pozostałych, jeżeli ktoś ma swój skrypt i chciałby ażeby został on zaprezentowany to proszę o info:)

Jedyne z czego będzie zarobek to emisja reklam, chyba, że pomyślę o tym jak Szanowny MaxPan pisał pobawić się przy okazji w sprzedaż multikodów, chociaż nie będę miał pewnie na to weny.

Osoby chętne do dodania swoich katalogów, grup bądź też skryptów mogą się zgłaszać na PW, będą od razu wrzucone i zaprezentowane podczas oficjalnej premiery.

Nie mogę już edytować wpisu, więc idzie jako nowy post.

Premiera jest przewidziana na 10 października, godzina 10:10.

Póki co można już zgłaszać swoje katalogi pod adresem : katalog@pozytywnykatalog.net.pl , nadając temat "informator".

W zgłoszeniu proszę podać swój nick, adres katalogu/grupy, skrypt katalogu oraz mail do kontaktu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności