Skocz do zawartości

Sen o Warszawie

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mnie Poznań kojarzy się z koziołkami, targami poznańskimi i starym browarem.

Mi niestety z chamstwem w tramwajach (z lat 80tych) :(

Możesz coś o tym napisać? Jakiego rodzaju chamstwo masz na myśli?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ludzie jakieś takie nieprzyjazne , fukające na siebie nawzajem, przepychające i nieuprzejme w tych tramwajach byli :D . Jakoś wydaj mi się, że zupełnie inaczej niż wtedy w Gda ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Do Poznania w 80 latach jeździłem po szkło i odczynniki chemiczne. Sklep był chyba w Rynku. Nie małem zbyt dużo kasy, więc z Dworca PKP zasuwałem na piechotę co miało ten niewątpliwy plus, że nie byłem narażony na poznańskie tramwajowe chamstwo przywołane tu przez Pana Beera ;)

W Gdańsku pierwszy raz byłem w 1993 roku i nie korzystałem z Komunikacji Miejskiej. Nie potrafię więc powiedzieć jaka tam kulturka obowiązywała. Z pewnością lubiłem Komunikcję Miejską we Wrocławiu a to z powodu pięknych dziewczyn. O ile mi wiadomo nic do dziś się w tym względzie nie zmieniło. Na szczęście :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Mam kolegę, który kiedyś jeździł autobusami późnym wieczorem i nocą. Siadał na końcu i udawał pijanego. Takie miał hobby. Nie jednego łobuza nauczył kultury.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

No Moderator dobry film zarzucił z rok temu widziałem..

ale z ruskich to wolę chyba Duch, Spaleni Słońcem, 9 kompania, i jest tam u nich kilka..

Ja polecam jeszcze Gruz200.

A jak ktoś lubi dobre kino wojenne (moje ulubione akurat) to warto obejrzeć świetnie zrobiony film o wojnie w Czeczenii: Chistilishe. Do obejrzenia na Youtube w odcinkach.

Jeśli lubisz filmy tego typu polecam serial "specnaz"

To też obowiązkowa pozycja w mojej kolekcji, wracam do niego raz na jakiś czas.

Takie filmy i muzyka Lube plus butelka Horticii - właśnie wymyśliłem plan na piątkowy wieczór :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności