Skocz do zawartości

Wpisy do seokow z PR1

pietro69

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Poniewaz widze ze wpisow przybywa postanowilem ze i katalogow przybedzie i tak dolozylem kolejne z PR 1 zapraszam ale prosze o poszanowanie mojego czasu i dodawanie wartosciowych wpisow

katalogistron.pl firmujemy.pl firmyswietokrzyskie.com.pl katalog-top.com.pl krajowy-rejestr-firm.com.pl noweanonse.pl firmylogo.pl abc-baza.pl zajebistafirma.pl 123abc.pl i-ogloszenia.pl poinformowani.pl PR1 kabros.pl PR1 tanie-biuro.com.pl PR1 najj.pl PR1 newworld.pl PR1 obk.com.pl PR1 4ac.pl PR1 czytane.pl PR1 strefaruchu.com.pl PR1 zapraszamy.com.pl PR2 branzowy-wykaz-firm.pl PR1 webster.net.pl PR1

ZApraszam do oceniania i krytyki nio i do wpisow

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

https://zajebistafirma.pl/ - podoba mi się ;)

uwazam ze nazwa ma cos w sobie : )

zreszta kazdy chcialby powiedziec ze w takowej pracuje

Ciekawa grupa, może podasz więcej szczegółów o niej :)

nie wiem co chcesz wiedziec bo to dopiero swieżo powstajace katalogi

czesc jest z zerowym PR ale za to dobra nazwa ktora czasami okazuje sie cenniejsza niz PR1 co widac po ilosci wpisow

czasc jest na PR 1 i chyba dwie na 2

w tej chwili mam chwilowy brak katalogow bo juz by staly kolejne bo domen mam pod dostatkiem

niestety czasu coraz mniej a nie chcialbym robic wszystkiego"maszynowo" lecz robic cos dobrze i systematycznie

pisz jakie szczegoly potrzebujesz

mógłbyś rozpisać które są full darmowe, a które za link zwrotny

szczerze mowiac to PR1 byly przez chwile z linkiem zwrotnym ale to sie okazalo za duzymwymogiem dla wiekszosci i link zwrotny spowodowal to ze wolicie nie dodac wpisu niz dodac w zamian za link

dla mnie chore podejscie ale cóż ....szkoda tylko ze ten kto dodaje wpis nie pomysli o tym ze ktos musi poswiecic swoj czas aby rozpatrzec ten wpis totalnie za free

dlatego obecnie w ramach"bonusa " wszedzie sa darmowe wpisy ale wiecznie nie beda bo nikt za free nie bedzie siedzial pol dnia przy kompie

jezeli ktos powie ze po roku czy dwoch dopiero bierze kase -uwazam ze pisze totalna bzdure bo jezeli od poczatku zleca sie wszyscy z darmowymi wpisami a w wiekszosci te darmowe to wiemy co to jest to pozniejjuz nie ogarnie tematu

pozdrawiam i zapraszam do dodawania wpisow ale blagam litosci -dodawajcie strony wartosciowe

obiecuje podeslac troche kodow z listy premiowanych

Przepraszam wszystkichza chwilowy brak czasu

Obiecuje poprawe

Mozecie smialo dodawac czasami wpis mozebyc rozpatrzony z lekkim opoznieniem

To ze wpisow oczekujacych jest ponad 100 to nie powod ze nic nie robie czasami jest to efekt 2 dni :) co mnie cieszy tylko co dziwne niektore maja mnostwo wpisow a niektore jakby zaczarowane

Malo tego obiecuje w ramach przeprosin za zaniedbanie podeslac trochce kodow

Jkaby nie bylo nie jest to "katalog na 5 minut"

https://www.branzowy-wykaz-firm.pl/

ten katalog w ogóle nie działa

Wpadka poprostu za duzo domen

powinno byc https://branzowy-katalog-firm.pl/

Przepraszam za pomylke

Poniewaz wiele osob dodaje strony zwiazane z rekreacja wypoczynkiem noclegami turystyka itp chcialbym wiedziec czy udostepnienie moich stron zwiazanych z ta tematyka nie bedzie potraktowane jakims banem lub tym podobne

tzn chodzi mi o liste stron turystyczno noclegowych z duzymi PR /duzo 1 i 2/

Dostałem maila o odrzuceniu wpisu, nie ma go jednak ani w moim panelu, ani nie mogę go ponownie dodać bo pisze, że już jest w bazie.

Mozesz podac o ktora strone chodzi i o jaki wpis abym mogl sprawdzic?

Jezelijest odrzucony no to jest odrzucone ale jezeli tak nie jest to znaczy ze system cos zle wygenerowal dlatego prosilem piszac aby zglaszac wszelkie bledy jakie wystepuja

Byc moze za wolno ale staram sie je wylapywac i naprawiac niestety nie wszystko wychodzi od razu

Czasami jest to jakis "chochlik" a czasami poprostu wgrana templatka powoduje spustoszenie

Pozdrawiam i za wszelkie niedogodnosci przepraszam

Pomimo mozliwych bledow zachecam do dodawania wpisow i "wykrywania bledow"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności