Skocz do zawartości

SEOPTIMER widzi tylko 41 wyrazów - dlaczego ?

Petros007

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

mam taki dziwny problem a mianowicie taki że próbóje zoptymalizować moją stronę www.zybexelectric.co.uk ogólnie jest OK, strona powoli idzie do góry a na niektóre frazy jest już w top 10 w google UK, zastanawia mnie jednak czemy SEOptimer podczas audytu widzi tylko 41 wyrazów na stronie głównej jak jest ich ponad 250 ? skoro on tak to widzi tyo Google też co przekłąda się na niezbyt dobre pozycjonowanie. Czy ktoś może zbadać kod strony podpowiedziedzieć czemu tak jest ?? Będę wdzięczny za pomoc. Dodam że strona oparta o Joomla 2.5, co dziwne robiłem stronę dla dziewczyny na Joomla 2,.5 i tym samym template i tam jest OK.

Pozdrawiam

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 3 tygodnie później...

@Petros007 - w tej chwili Seoptimer widzi "439 words with 3078 characters" dla Twojej strony

https://www.seoptimer.com/report/zybexelectric.co.uk/523f74480cbf4

Nie wiem czy coś poprawiałeś w międzyczasie. Zdarza się, że przy błędach składni HTML słowa są błędnie zliczane, choć przeglądarki jakoś sobie z tym radzą i wyświetlają stronę poprawnie.

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności